lv
5hglO0diKzec1KUx7WLlsF8kUHTS0BAYFLtySyDr
190971

Indrašis runā par Spartak: Biju bez līguma, bet tas mani neattaisno

Indrašis runā par Spartak: Biju bez līguma, bet tas mani neattaisno

Latvijas hokejists Miks Indrašis portāla “Tvnet.lv” veidotajā radījumā “Hokeja anatomija ar Jēkabu Rēdlihu” no savas pozīcijas izstāstījis aizvadītās vasaras notikumus saistībā ar Krievijas komandu Maskavas “Spartak”.

Jūnija beigās par līguma noslēgšanu ar Indraši paziņoja “Spartak”, kas latviešu hokejista gadījumā nozīmētu karjeras beigas Latvijas izlasē. Pēc gandrīz nedēļas ilgas klusēšanas Indrašis pavēstīja, ka nekādu līgumu Krievijā viņš nav parakstījis un spēlēt šajā valstī neplāno.

Indrašim tika uzdots jautājums, vai viņš bija parakstījis līgumu ar “Spartak”.

“Nebiju,” skaidri norādīja hokejists. “Situācija tur bija diezgan sarežģīta. Ar visu to, kas tur bija, kas tur nebija, ko teica vieni, ko teica otri. Tur tā situācija nebija nemaz tik vienkārša. Gāju runāt uz Latvijas hokeja federāciju. Man bija jurists, kas par visām lietām bija informēts. Nekad negribu nevienu nolikt, bet šajā jautājumā ļoti nepiekrītu “Spartak” komandai. Protams, ka mana kļūda bija, ka vispār notika komunikācija ar to komandu. Uz to brīdi biju bez līguma, bet, protams, ka tas man neattaisno. Es te vispār nemeklēju nekādus attaisnojumus.

Ir brīži, kad tev jāklausa tikai sevi. Nebija līgums, uztraucos par nākotni, uztraucos par ģimeni, ka uz to brīdi nav līgums,” izteicās Indrašis. “Tajā brīdī likās, ka varbūt jāgrābj tas, ko dod. Tas viss notika vienā momentā, kur man bija uzreiz jāsaka ņem vai neņem. Pēc tam pagāja laiks, kad uzradās cits variants un tad teicu, ka nebrauksim un negribu braukt uz “Spartak”. Vēl vispār nekur nekas nebija publiski parādījies. Parakstīju līgumu ar Vācijas komandu un tad “Spartak” paziņoja par līgumu ar mani un tad arī sākās viss “kipišs”. Ne es zinu, kas tagad notiek, ne pārējie. Tad man teica, lai pagaidām neko nesaku.”

Šobrīd 32 gadus vecais Indrašis spēlē Vācijas augstākās līgas (DEL) klubā Šveningenes “Wild Wings”. Uzbrucējs 19 šīs sezonas mačos ticis pie 11 rezultatīvām piespēlēm. Indrašis aizvadījis deviņus pasaules čempionātus Latvijas valstsvienības sastāvā. Tāpat viņš Latviju pārstāvējis arī divās olimpiskajās spēlēs 2014. un 2022. gadā.

Krievija brīdināta par kodolieroču izmantošanas sekām - to darījis CIP direktors

ASV Centrālās izlūkošanas pārvaldes (CIP) direktors Viljams Bērnss sarunās pirmdien brīdinājis Krievijas Ārējā izlūkošanas dienesta priekšnieku Sergeju Nariškinu par kodolieroču izmantošanas sekām, pavēstīja ASV amatpersonas.

Tikšanās, kas iepriekš publ...

Stingrāk vērsīsies pret teroristisku saturu tiešsaistē
Otrdien, 15. novembrī, Ministru kabinets (MK) nolēma virzīt uz Saeimu Iekšlietu ministrijas (IeM) sagatavoto likumprojektu "Grozījumi Informācijas sabiedrības pakalpojumu likumā", kas sagatavots, lai īstenotu vienotu regulējumu Eiropas Savienībā un vēr...
Fronte tuvojas lielajām Luhanskas apgabala pilsētām, pauž Haidajs
Luhanskas apgabalā notiek sīvas kaujas, bet Ukrainas aizstāvji virzās tuvāk apgabala lielajām pilsētām, tādām kā Rubižne un Kreminna, platformā "Telegram" un nacionālā telemaratona ēterā pavēstīja Luhanskas apgabala kara administrācijas vadītājs Serhij...


Komentāri