lv
sjet4d5oyXYZJr2hR0SjnaDgkSwiAsryIuie5HEw
1907000

Sesks un Francis uzsāks cīņu par uzvaru ERC ceturtajā posmā Liepājā

Sesks un Francis uzsāks cīņu par uzvaru ERC ceturtajā posmā Liepājā

Latvijas pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis sestdien uzsāks cīņu par uzvaru FIA Eiropas rallija čempionāta (ERC) un Latvijas rallija čempionāta posmā.

Pirmajā ERC sezonas posmā Portugālē Latvijas ekipāža ierindojās 12.pozīcijā, otrajā etapā Kanāriju salās ieņēma devīto vietu, bet Polijā kļuva par uzvarētāju.

Pēc trim posmiem Mārtiņš Sesks ar stūrmani Renāru Franci ar 48 punktiem ieņem otro vietu kopvērtējumā. Līderis ar 85 punktiem ir Pedons, bet 48 punktus sakrājis arī norvēģis Madss Estbergs.

FIA Eiropas rallija čempionāta ceturtā posma "Tet Rally Liepāja" ātrumposmi no 17. līdz 18.jūnijam norisināsies Tukuma novadā, Talsos un Talsu novadā, Kuldīgas novadā, Liepājā, kā arī Dienvidkurzemes novadā.

Sestdien ekipāžas veiks sešus un svētdien četrus ātrumposmus.

Šajā sezonā liepājnieku ekipāža startē ar "Škoda Fabia RS Rally2" braucamo.

Šosezon Eiropas čempionātā plānoti astoņi posmi.

Tieslietu padome vērtēs tiesneses lēmumu atbrīvot sievu sadūrušo vīrieti

Tieslietu padomes darba grupa vērtēs Zemgales rajona tiesas neseno lēmumu līdz tiesai no apcietinājuma atbrīvot vīrieti, kurš desmit reizes iedūris sievai pēc viņas paziņojuma par vēlmi šķirties, piektdien vēsta Latvijas Televīzijas raidījums "Panorāma...

Rossija RTR un Rossija 24 prasības atcelt retranslācijas aizliegumu neizskata

Administratīvā rajona tiesa atstājusi bez izskatīšanas "Viskrievijas valsts televīzijas un radio apraides uzņēmuma" ("Всероссийская государственная телевизионная и радиовещательная компания"/ВГТРК/VGTRK) pieteikumu par Nacionālās elektronisko plašsaziņ...

Mūrniece aicina paust skaidru virzību, lai Ukraina pievienotos NATO aliansei

NATO aizsardzības ministru sanāksmē aizsardzības ministre Ināra Mūrniece (NA) aicinājusi paust skaidru virzību uz Ukrainas pievienošanos aliansei, informēja Aizsardzības ministrija.

NATO aizsardzības ministru sanāksmes laikā notika NATO-Ukrainas komisij...



Komentāri