lv
41gO7IIZppm7hVP2p41I0phYYExj1OCYIXIlnuTj
1895350

Rinkēvičs ir izvēlējies savu nacionālās drošības padomnieku

Rinkēvičs ir izvēlējies savu nacionālās drošības padomnieku

Par jaunievēlētā Valsts prezidenta Edgara Rinkēviča nacionālās drošības padomnieku kļūs aizsardzības padomnieks Latvijas pārstāvniecībā NATO Aivars Puriņš, liecina Rinkēviča ieraksts mikroblogošanas vietnē "Twitter".

Ņemot vērā to, ka Puriņam jāpabeidz iesāktie darbi un jāpārceļas no Briseles uz Rīgu, viņš darbu sāks augustā.

Kā ziņots, Rinkēvičs nolēmis Valsts prezidenta kancelejas vadītājas pienākumus uzticēt līdzšinējai Ārlietu ministrijas parlamentārajai sekretārei Gundai Reirei (JV), bet jaunā Valsts prezidenta padomnieks komunikācijas jautājumos būs Mārtiņš Drēģeris, kurš arī patlaban ir Rinkēviča padomnieks.

Jau ziņots, ka Saeima 31.maijā par Valsts prezidentu ievēlēja pašreizējo ārlietu ministru Rinkēviču. Viņš amatā stāsies 8.jūlijā.

Iekšlietu ministrija atklājusi, cik Ukrainas pilsoņu šogad ieceļojuši Latvijā

Šogad Latvijā ieceļojuši vairāk nekā 54 000 Ukrainas pilsoņu - pārsvarā personas, kuras šķērso Latviju tranzītā, atgriežoties Ukrainā vai arī dodoties tālāk uz kādu citu valsti, informēja Iekšlietu ministrija.

Ukrainas iedzīvotājiem kopumā izsniegti va...

Jaunieši uzbrukuši vienaudzei LU pieturā - policija lūdz viņus atpazīt (+VIDEO)

Vēlu 9. jūnijā grupa uzbrucēju nodarīja miesas bojājumus jaunietei, ziņo Valsts policija.

Šā gada 9. jūnijā ap plkst. 23.30 Rīgā, sabiedriskā transporta pieturā "Latvijas Universitāte" jaunietei tika nodarīti miesas bojājumi.

Saistībā ar notikušo Austru...

Latvijas elektroenerģijas eksports pirmajā ceturksnī gandrīz divkāršojies

Latvijas elektroenerģijas eksports šogad pirmajā ceturksnī pieauga par 90%, bet imports samazinājās par 48%, salīdzinot ar identisku periodu 2022.gadā, informēja Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) pārstāvji.

SPRK informē, ka 2023.gada...



Komentāri