lv
YEwGvmAOzRz6Wml9NQzaNLJYsosqCYnAd9FBe0ok
1889817

Pēc trīs cilvēku slepkavības policija ierobežo pārvietošanos Notingemā

Pēc trīs cilvēku slepkavības policija ierobežo pārvietošanos Notingemā

Lielbritānijas policija otrdien ierobežojusi pārvietošanos Notingemā Anglijas vidienē pēc tam, kad tika atrasti trīs nogalināti cilvēki un uzbrucējs mikroautobusā mēģināja nobraukt vēl trīs cilvēkus.

31 gadu vecs vīrietis ir aizturēts aizdomās par slepkavību, informēja policijā, norādot, ka sākta izmeklēšana arī par incidentu ar mikroautobusu, kurā varētu būt iesaistīts aizturētais.

Policija ap plkst.4 (plkst.6 pēc Latvijas laika) saņēma informāciju par divu cilvēku līķu atrašanos uz ielas. Pēc tam citā vietā tika atrasts vēl viena vīrieša līķis.

Trīs cilvēki, kuri cieta incidentā ar mikroautobusu, nogādāti slimnīcā, informēja policijā, norādot, ka visi trīs notikumi varētu būt saistīti.

Televīzijas ierakstos redzams, ka Notingemas centrs ir norobežots un tajā atrodas daudz policistu.

Policija informēja, ka izmeklēšanas dēļ ir slēgtas vairākas ielas pilsētā. Tāpat satiksmes ierobežojumu dēļ nekursē tramvaji.

Līdzjūtību saistībā ar notikušo izteicis Lielbritānijas premjerministrs Riši Sunaks.

Notingemā ir 350 000 iedzīvotāju. Tā atrodas apmēram 190 kilometrus uz ziemeļiem no Londonas.

Latvija gandrīz 8 miljonus eiro ES finansējuma novirzīs Ukrainas bēgļu atbalstam

Latvija Eiropas Savienības finansējumu 7 800 000 eiro apmērā novirzīs Ukrainas bēgļu atbalstam.

Iekšlietu ministrija, iesaistot nevalstiskās organizācijas, Sabiedrības integrācijas fondu un pašvaldību pārstāvjus, otrdien Ministru kabinetam sniedza skat...

Jūnija sākums Latvijā bijis divus grādus vēsāks par normu

Jūnija pirmā dekāde Latvijā bija divus grādus vēsāka nekā ierasts - vidējā gaisa temperatūra noslīdēja līdz +12,7 grādiem jeb grādu zemāk nekā maija beigās, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra apkopotā informācija.

Tika pārspēti ...

Lai īstenotu investīcijas, PVN varētu tikt segts no valsts budžeta līdzekļiem

Plāno investīciju īstenošanai nepieciešamo pievienotās vērtības nodokli segt no valsts budžeta līdzekļiem līdz 689 512 eiro, paredz šodien Ministru kabinetā (MK) konceptuāli atbalstītais informatīvais ziņojums.

Kā norāda Ekonomikas ministrijā (EM), Min...



Komentāri