lv
BzGaydFkGXYpX1tR5uK7qICYBIeprVqtV5lY5PSM
1862280

Latvija piedalīsies Pasaules bārmeņu čempionātā Romā

Latvija piedalīsies Pasaules bārmeņu čempionātā Romā

Latviju Pasaules bārmeņu čempionātā Romā pārstāvēs Deniss Smirnovs un Deniss Trifanovs, pavēstīja Latvijas Bārmeņu federācijas (LBF) prezidents Raitis Akerblūms.

Viņš informēja, ka "Latvijas Bārmeņu čempionātā 2023", kas notika trešdien, 7.jūnijā, Smirnovs ieguva pirmo vietu kategorijā "Classic", savukārt Trifanovs uzvarēja kategorijā "Flair".

Tikmēr otro vietu kategorijā "Classic" ieguva Linards Grundmans, bet trešo - Andris Noreiķis.

Grundmans ieguva arī otro vietu kategorijā "Flair". Trešās vietas šajā kategorijā nebija.

Pasaules bārmeņu čempionāts notiks Romā no 2023.gada 28.novembra līdz 2.decembrim.

Latvijas Bārmeņu federācija reģistrēta 2009.gadā. Organizācijas galvenie mērķi ir apvienot Latvijas bārmeņus vienotā organizācijā, veicināt to kvalifikācijas celšanu, kā arī dažādu profesionālu gan vietēju, gan starptautisku bārmeņu konkursu un semināru organizēšana, uzturot un attīstot sakarus ar līdzīgām organizācijām ārvalstīs, kā arī stiprināt sadarbību ar nozares uzņēmējiem un dzērienu izplatītājiem.

Kariņš izstāstījis, kāpēc ir svarīgi attīstīt militāro industriju Latvijā

Militārās industrijas attīstība ir būtiska gan Latvijas tautsaimniecības izaugsmei, gan aizsardzības spēju stiprināšanai, šodien, iepazīstoties ar Latvijas militārās industrijas uzņēmuma, dažāda veida munīciju ražotāja "Vairogs EU" darbību Bauskas nova...

Piektdien temperatūra jūtami pazemināsies, būs arī stiprāks vējš

Piektdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra Latvijā būs vairākus grādus zemāka nekā ceturtdien, turklāt pūtīs stiprāks vējš, prognozē sinoptiķi.

Mākoņu būs maz, visā valstī spīdēs saule. Naktī dažviet Latvijas austrumos iespējams īslaicīgs lietus.

Gaisa ...

Pārliecinoši lielākā daļa uzņēmēju nesagaida inflācijas mazināšanos šogad

Kaut gan makroekonomiskās prognozes paredz inflācijas samazināšanos zem 3% atzīmes līdz šī gada beigām, Latvijā 87% uzņēmēju nav tik optimistiski noskaņoti un sagaida, ka inflācija saglabāsies augstā līmenī vēl gadu vai pat ilgāk, liecina Eiropas kredī...



Komentāri