lv
Qe3WBTV24fmoAHoOgC33lBaPMpyV6XTTfDvTTyJv
1862033

Kariņš izstāstījis, kāpēc ir svarīgi attīstīt militāro industriju Latvijā

Kariņš izstāstījis, kāpēc ir svarīgi attīstīt militāro industriju Latvijā

Militārās industrijas attīstība ir būtiska gan Latvijas tautsaimniecības izaugsmei, gan aizsardzības spēju stiprināšanai, šodien, iepazīstoties ar Latvijas militārās industrijas uzņēmuma, dažāda veida munīciju ražotāja "Vairogs EU" darbību Bauskas novadā, sacīja Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

Viņš uzsvēra, ka valdība turpinās ieguldīt aizsardzībā un drošībā, tādēļ ir būtiski sekmēt militārās industrijas attīstību Latvijā.

"Vairogs EU" ir viens no lielākajiem dažāda veida munīcijas ražotājiem Latvijā, kas izgatavo munīciju arī Nacionālo bruņoto spēku vajadzībām.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka "Vairogs EU" ir reģistrēts 2014.gadā un uzņēmuma pamatkapitāls ir 2800 eiro. 81% uzņēmuma kapitāla pieder Jurim Viktoram Ozolam, bet 19% - Mārim Ozolam. Uzņēmuma apgrozījums pērn bija 651 060 eiro, savukārt "Vairogs EU" zaudējumi bija 1,008 miljonu eiro apmērā.

Piektdien temperatūra jūtami pazemināsies, būs arī stiprāks vējš

Piektdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra Latvijā būs vairākus grādus zemāka nekā ceturtdien, turklāt pūtīs stiprāks vējš, prognozē sinoptiķi.

Mākoņu būs maz, visā valstī spīdēs saule. Naktī dažviet Latvijas austrumos iespējams īslaicīgs lietus.

Gaisa ...

Pārliecinoši lielākā daļa uzņēmēju nesagaida inflācijas mazināšanos šogad

Kaut gan makroekonomiskās prognozes paredz inflācijas samazināšanos zem 3% atzīmes līdz šī gada beigām, Latvijā 87% uzņēmēju nav tik optimistiski noskaņoti un sagaida, ka inflācija saglabāsies augstā līmenī vēl gadu vai pat ilgāk, liecina Eiropas kredī...

Pēc skandalozajiem izteikumiem Stukāns neplāno pamest ģenerālprokurora amatu

Ģenerālprokurors Juris Stukāns saistībā ar saviem izteikumiem intervijā žurnālam "Ieva" par neseno sievietes slepkavību Jēkabpils novadā neredz iemeslus, lai atkāptos no amata.

Stukāns ceturtdien sasauktajā preses konferencē atzina, ka viņš nesaskata kr...



Komentāri