lv
jKu9tMsQAt1rMk0XBpm8qIHEbDjh1UGunyXTepnZ
1855634

«Progresīvie» ceturtdien dosies «uz randiņu» ar «Jauno vienotību»

«Progresīvie» ceturtdien dosies «uz randiņu» ar «Jauno vienotību»

Partija "Progresīvie" saņēmuši uzaicinājumu ceturtdien tikties ar "Jauno vienotību", lai runātu par sadarbības iespējām, informēja "Progresīvo" līdzpriekšsēdētājs, Saeimas deputāts Andris Šuvajevs.

Viņš norāda, ka tikšanās paredzēta plkst.15.00, sarunas notiks Ministru kabinetā.

"Uz tikšanos iesim, jo šajā ģeopolitiskajā situācija Latvija nevar atļauties valdību, kas nespēj sadarboties. Esam gatavi piedāvāt savus risinājumus," akcentē Šuvajevs.

Jau vēstīts, ka Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) uzsvēris, ka viņa mērķis nekādā gadījumā nav iet prom no pašreizējās koalīcijas, bet, paturot abus koalīcijas partnerus, iesaistīt tajā vēl papildu spēkus.

Pašlaik valdošajā koalīcijā strādā JV, Nacionālā apvienība (NA) un "Apvienotais saraksts" (AS), taču pēc Valsts prezidenta vēlēšanām, kurās koalīcijas partijas nespēja vienoties par atbalstu vienam kandidātam, premjers Kariņš ir sācis sarunas par iespējamu koalīcijas paplašināšanu ar ZZS un "Progresīvajiem".

Ko redzēt festivālā 'Lampa' – iesaka sabiedrībā zināmas personības. 2. daļa
Nedēļas izskaņā 9. un 10. jūnijā Cēsīs gaidāms sarunu festivāla "Lampa". Gatavojoties festivālam, ar savu festivāla notikumu TOP 5 izveidojuši ļauj iepazīties Elīna Geida un Anete Bendika no improvizācijas teātra "DIVAS", Rīgas Stradiņa universitātes (...
Muzeja zinātniskā apraksta kartītes kā avots jauniem mākslas darbiem – Haneles Zanes Putniņas izstādē «Eksponāts pēc apraksta»
Līdz 13. augustam Latvijas Nacionālā mākslas muzeja kupola zālē skatāma mākslinieces Haneles Zanes Putniņas personālizstāde "Eksponāts pēc apraksta" – linogriezumu sērijas avots ir darbu apraksti Latvijas Nacionālā mākslas muzeja (LNMM) 20. gadsimta 2....
Baltijas antifašistu izveidotājiem inkriminē noziedzīgas organizācijas vadīšanu

Valsts drošības dienests (VDD) tā sauktajā "Baltijas antifašistu" krimināllietā, izvērtējot izmeklēšanas gaitā iegūto informāciju, ir mainījis noziedzīgā nodarījuma kvalifikāciju uz smagāku. Personu apvienībai, kas izvērsa pretvalstiskas aktivitātes, i...



Komentāri