lv
Z70h03NURBDs0akqOgl5c6yUX7uJI6Y0FBQKrk1s
1855629

Ko redzēt festivālā 'Lampa' – iesaka sabiedrībā zināmas personības. 2. daļa

Ko redzēt festivālā 'Lampa' – iesaka sabiedrībā zināmas personības. 2. daļa
Nedēļas izskaņā 9. un 10. jūnijā Cēsīs gaidāms sarunu festivāla "Lampa". Gatavojoties festivālam, ar savu festivāla notikumu TOP 5 izveidojuši ļauj iepazīties Elīna Geida un Anete Bendika no improvizācijas teātra "DIVAS", Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) Psihosomatiskās medicīnas un psihoterapijas katedras docētājs Artūrs Utināns, Latvijas Televīzijas (LTV) raidījuma "Zaļgalvis" galvenā redaktore Eva Johansone, TV un radio raidījumu vadītājs Oskars Lepers un "Swedbank" Privātpersonu pārvaldes vadītāja Karīna Kulberga.
Muzeja zinātniskā apraksta kartītes kā avots jauniem mākslas darbiem – Haneles Zanes Putniņas izstādē «Eksponāts pēc apraksta»
Līdz 13. augustam Latvijas Nacionālā mākslas muzeja kupola zālē skatāma mākslinieces Haneles Zanes Putniņas personālizstāde "Eksponāts pēc apraksta" – linogriezumu sērijas avots ir darbu apraksti Latvijas Nacionālā mākslas muzeja (LNMM) 20. gadsimta 2....
Baltijas antifašistu izveidotājiem inkriminē noziedzīgas organizācijas vadīšanu

Valsts drošības dienests (VDD) tā sauktajā "Baltijas antifašistu" krimināllietā, izvērtējot izmeklēšanas gaitā iegūto informāciju, ir mainījis noziedzīgā nodarījuma kvalifikāciju uz smagāku. Personu apvienībai, kas izvērsa pretvalstiskas aktivitātes, i...

Šlesers un Rosļikovs informēs par gaidāmo protesta akciju pret pastāvošo valdību

Opozīcijas politiķi Ainārs Šlesers (LPV) un Aleksejs Rosļikovs (Stabilitātei) ceturtdien, 8.jūnijā, plāno informēt par gaidāmo protesta akciju par 14.Saeimas atsaukšanu.

Kā informēja partijas "Latvija pirmajā vietā" Saeimas frakcijas pārstāve Ingūna Mil...



Komentāri