lv
A0hopwQuxVxu8NqSbCaEgEk6jobEwXlK0xLfAFOe
1841129

Būt kopā un dalīties: saruna ar restorāna 'Locale' saimnieku Rubenu Panasjanu

Būt kopā un dalīties: saruna ar restorāna 'Locale' saimnieku Rubenu Panasjanu
Svinot uzņēmuma "Gemoss" 30 gadu jubileju, tiekamies ar Latvijas viesmīlības nozares uzņēmējiem – mūsu partneriem, klientiem un draugiem, lai tvertu vērtīgas atmiņas un atziņas par laiku, kad visi sākām veidot šo nozari. Lai ieskatītos nākotnē un tajā, kas mums vērtīgs šodien: talantīgi cilvēki un savstarpējās attiecības. Dāvinām šīs sarunas jums, tā sakot paldies par kopā pavadīto laiku, iespēju augt un ieaugt Latvijas HoReCa vidē.
'Cieši skūpstu! Tavs Ansis.' 'Delfi' atrod komunistu nobendēta latviešu pulkveža pēdējās vēstules
Trīs 1941. gada jūnijā rakstītas vēstules, patiesībā kartītes ar pāris teikumiem, ir pavisam maza daļa no Latvijas armijas pulkveža Anša Birkenšteina dzīvesstāsta, tomēr šīs vēstules ir gabaliņš no ļoti traģiska posma virsnieka dzīvē. Tas ir brīdis, ka...
Notiks suņu un kaķu izstāde «Latvijas uzvarētājs 2023»

Nākamnedēļ notiks suņu un kaķu izstāde "Latvijas uzvarētājs 2023", pavēstīja starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības "BT1" pārstāve Inese Libere.

Plānots, ka izstādē piedalīsies vairāk nekā 200 kaķu un 3000 suņu no 11 valstīm, apmeklētājiem piedāvājot ...

Notiks priekšlasījums par Raiņa un Aspazijas pirmajiem mēnešiem trimdā Šveicē

Raiņa un Aspazijas mājā Rīgā ceturtdien, 8.jūnijā, plkst.15 notiks literatūrzinātnieces Gundegas Grīnumas priekšlasījums "Cīrihe 1906: Starp divām identitātēm" ciklā "Cīrihe Aspazijas un Raiņa paralēlajos dzīvesstāstos", informēja pasākuma rīkotāji.

Pē...



Komentāri