lv
6NSXfZrixBQ82ZIgmwTXKdKW7RD9uP42i5HVQBGV
1840725

Notiks suņu un kaķu izstāde «Latvijas uzvarētājs 2023»

Notiks suņu un kaķu izstāde «Latvijas uzvarētājs 2023»

Nākamnedēļ notiks suņu un kaķu izstāde "Latvijas uzvarētājs 2023", pavēstīja starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības "BT1" pārstāve Inese Libere.

Plānots, ka izstādē piedalīsies vairāk nekā 200 kaķu un 3000 suņu no 11 valstīm, apmeklētājiem piedāvājot dažādus paraugdemonstrējumus un šovus.

Tāpat izstādē būs zooindustrijas preču un pakalpojumu ekspozīcija.

Izstāde notiks 10.jūnijā un 11.jūnijā. Izstāde atvērta no plkst.10.00.

Organizatori atgādina, ka apmeklētājiem, kas apmeklē izstādi kopā ar suni, kas nepiedalās izstādē, pirms biļešu iegādes būs jāuzrāda suņa veterinārā apliecība, kā arī jāiziet veterinārā kontrole.

Izstādi "Latvijas uzvarētājs" rīko "BT 1" sadarbībā ar Latvijas Kinoloģisko federāciju un Latvijas felinoloģijas asociāciju "Felimurs".

Notiks priekšlasījums par Raiņa un Aspazijas pirmajiem mēnešiem trimdā Šveicē

Raiņa un Aspazijas mājā Rīgā ceturtdien, 8.jūnijā, plkst.15 notiks literatūrzinātnieces Gundegas Grīnumas priekšlasījums "Cīrihe 1906: Starp divām identitātēm" ciklā "Cīrihe Aspazijas un Raiņa paralēlajos dzīvesstāstos", informēja pasākuma rīkotāji.

Pē...

VBTAI: Izglītības iestādei jānodrošina izglītojamo drošību, neatkarīgi no likuma

Šobrīd tiek izstrādāti Ministru kabineta (MK) noteikumi, kas noteiks kārtību, kādā nodrošināma izglītojamo drošība izglītības iestādēs un to organizētajos pasākumos, vienlaikus izglītības iestādei ir pienākums jau šobrīd veikt pasākumus izglītojamo dro...

Latvijas meža dienas Tērvetē šogad pulcējušas lielu skaitu interesentu

AS "Latvijas valsts meži" rīkoto pasākumu "Latvijas meža dienas" Tērvetē šogad apmeklēja 14 700 apmeklētāju no visas Latvijas, liecina LVM publicētā informācija.

Uzņēmumā atzīmē, ka katru gadu paplašinās gan pasākuma dalībnieku, gan apmeklētāju skaits. ...



Komentāri