lv
VuwMYGuQthVIeYfVt0LvMWjRC6Cpihn2h7z2dy29
1840521

Latvijas meža dienas Tērvetē šogad pulcējušas lielu skaitu interesentu

Latvijas meža dienas Tērvetē šogad pulcējušas lielu skaitu interesentu

AS "Latvijas valsts meži" rīkoto pasākumu "Latvijas meža dienas" Tērvetē šogad apmeklēja 14 700 apmeklētāju no visas Latvijas, liecina LVM publicētā informācija.

Uzņēmumā atzīmē, ka katru gadu paplašinās gan pasākuma dalībnieku, gan apmeklētāju skaits. Lai gan visvairāk pasākumā bija ieradušās ģimenes no tuvākās apkārtnes, Dobeles, Bauskas un Jelgavas, ievērojams apmeklētāju skaits bija arī no Rīgas.

Jau ziņots, ka maija nogalē notika "Latvijas meža dienas", kas šogad bija veltītas meža nozīmei klimata pārmaiņu mazināšanā.

"Latvijas Meža dienas" tiek rīkotas kopš 2018.gada. Pasākumu rīkoja LVM sadarbībā ar Dobeles novada pašvaldību un vairāk nekā 100 meža nozares organizācijām. Pērn pasākums pulcēja vairāk nekā 14 000 apmeklētāju.

LVM vienīgais īpašnieks ir valsts, bet akciju turētāja ir Zemkopības ministrija.

Foto: Uz Latvijas-Baltkrievijas robežas izņem 100 000 kontrabandas cigarešu
Krāslavas novadā robežsargi pārtrauca cigarešu nelikumīgu pārvietošanu pāri Latvijas-Baltkrievijas valsts robežai, portālu "Delfi" informēja robežsardzē.
Martinsons vērsies ECT saistībā ar viņa apcietināšanu 'Rīgas satiksmes' iepirkuma lietā
Uzņēmējs Māris Martinsons vērsies Eiropas Cilvēktiesību tiesā (ECT) saistībā ar viņa apcietināšanu Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) šogad maijā izbeigtajā SIA "Rīgas satiksme" transportlīdzekļu iepirkuma lietā, svētdien vēsta Latvijas...
«De facto»: Aizturēšanas «Rīgas satiksmes» krimināllietā bija pāragras, pieļauj prokurors
Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB)  "Rīgas satiksmes" iepirkumu krimināllietu izbeidza pēc tam, kad Ķīnas iestādes atbildēja, ka tiesiskās palīdzības lūgumi no Latvijas ir izpildīti, lai gan atbildes bija daļējas un no strupceļa naudas ...


Komentāri