lv
W00fyrhdtRoY5IEkIFYA5wqrqVm4bi77DTMz2rOf
1840296

«De facto»: Aizturēšanas «Rīgas satiksmes» krimināllietā bija pāragras, pieļauj prokurors

«De facto»: Aizturēšanas «Rīgas satiksmes» krimināllietā bija pāragras, pieļauj prokurors
Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB)  "Rīgas satiksmes" iepirkumu krimināllietu izbeidza pēc tam, kad Ķīnas iestādes atbildēja, ka tiesiskās palīdzības lūgumi no Latvijas ir izpildīti, lai gan atbildes bija daļējas un no strupceļa naudas izsekošanā izkļūt nepalīdzēja. Lietas uzraugošais prokurors Juris Ločmelis norāda, ka nevar zināt, vai pilnīgākas atbildes no Ķīnas būtu ļāvušas apsūdzības celt. Viņš stāsta, ka ar šodienas skatu redzams – skaļās aizturēšanas 2018. gada nogalē, visticamāk, bija pārsteidzīgas un tās izjauca izmeklētāju plānu izsekot naudas atmazgāšanas shēmai, vēsta Latvijas Televīzijas raidījums "De facto".
Čigānu federācija grib sekmēt Latvijas romu dzīves apstākļu uzlabošanos

Nākamajos piecos gados Latvijas Čigānu federācija iecerējusi sekmēt Latvijas romu dzīves apstākļu uzlabošanos, akcentēja nesen ievēlētais Latvijas Romu prezidents Osvalds Jezdovskis.

Tāpat Latvijas Čigānu federācija plāno sekmēt romu bērnu un jauniešu i...

Latvijas 3x3 basketbola izlase cīnīsies par bronzu Pasaules kausā
Latvijas 3x3 basketbola izlase, kuras sastāvā ir Kārlis Lasmanis, Nauris Miezis, Agnis Čavars un Francis Lācis, svētdien Vīnē Pasaules kausā pusfinālā piedzīvoja neveiksmi un cīnīsies par bronzas godalgām.
Nākotnē nav izslēgta pāreja uz plašāku valsts aizsardzības civilo dienestu

Nākotnē nav izslēgta pāreja uz plašāku valsts aizsardzības civilā dienesta (VACD) modeli, kas ļautu jauniešiem darboties kā glābēju palīgiem un aprūpētājiem, ziņojumā valdībai norādījusi Aizsardzības ministrija (AM).

Darba grupā iepriekš iezīmējušies t...



Komentāri