lv
z1KAhjN9TSukW5oBTwD4UYPK7mtta86wMdXHnQ1C
1748374

Nosaukts LBL sezonas labākais treneris un vērtīgākais spēlētājs

Nosaukts LBL sezonas labākais treneris un vērtīgākais spēlētājs

"Liepājas" galvenais treneris Artūrs Visockis-Rubenis atzīts par "Pafbet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) labāko treneri.

Tikmēr "Ogres" pieredzējušais spēlētājs Jānis Pozņaks saņēma "Gada vērtības" balvu, vēsta Latvijas Basketbola savienība (LBS).

Šosezon Visocka-Rubeņa vadībā liepājnieki šosezon izcīnīja LBL bronzas godalgas, sērijā ar 3-1 pārspējot "Ogri", Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā (LIBL) ierindojās desmitajā pozīcijā, bet Latvijas kausa izcīņā sasniedza finālu, kurā atzina "VEF Rīga" pārākumu.

Savukārt 39 gadus vecais Pozņaks devās laukumā desmit LBL "play-off" mačos, kuros, vidēji spēlējot 15 minūtes, izcēlās ar 5,4 punktiem un 3,4 atlēkušajā bumbām.

Pirms neveiksmes bronzas sērijā ogrēnieši pusfinālā ar 1-3 piekāpās "Ventspilij", bet LIBL regulāro sezonu noslēdza septītajā vietā, pēc tam ceturtdaļfinālā ar 0-2 zaudējot Tallinas "Kalev"/"Cramo".

Jau ziņots, ka par sezonas progresējušāko spēlētāju tika atzīts "Liepājas" centrs Kārlis Šiliņš, bet labākā tiesneša balva tika piešķirta Oskaram Lucim.

Latvijas dueti Madrides Futures turnīra pamatsacensības sāk ar zaudējumiem

Latvijas pludmales volejbola dueti Anija Ozoliņa/Beāte Liepājniece un Marta Ozoliņa/Luīze Skrastiņa piektdien Madridē "Pro Beach Tour - Futures" turnīra pamatsacensības sāka ar neveiksmēm.

Ozoliņa/Skrastiņa, kuras turnīrā izsētas ar septīto numuru, pirm...

No nākamās nedēļas plānoti satiksmes ierobežojumi Lāčplēša ielā

Dzelzceļa pārvada izbūves laikā no nākamās nedēļas plānoti satiksmes ierobežojumi Lāčplēša ielā, Rīgā, informēja "Rail Baltica" Rīgas Centrālā mezgla būvnieka "BeReRix" pārstāvji.

Kompānijā atzīmē, ka "BeReRix" sāk noslēdzošo "Rail Baltica" Lāčplēša iel...

Patvēruma meklētāju skaits Latvijā ir ļoti liels, atzīst PMLP priekšniece

Latvijā patvēruma meklētāju skaits ir ļoti liels, atzinusi Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) priekšniece Maira Roze.

Saeimas Pilsonības, migrācijas un sabiedrības saliedētības komisijā šonedēļ Roze norādīja, ka, neraugoties uz īpašo situāc...



Komentāri