lv
HrS1bXtjMWlxcGpeABRLoZ7JTdsDC8zBSI3X7qnu
1748373

Latvijas dueti Madrides Futures turnīra pamatsacensības sāk ar zaudējumiem

Latvijas dueti Madrides Futures turnīra pamatsacensības sāk ar zaudējumiem

Latvijas pludmales volejbola dueti Anija Ozoliņa/Beāte Liepājniece un Marta Ozoliņa/Luīze Skrastiņa piektdien Madridē "Pro Beach Tour - Futures" turnīra pamatsacensības sāka ar neveiksmēm.

Ozoliņa/Skrastiņa, kuras turnīrā izsētas ar septīto numuru, pirmajā B grupas spēlē ar 0-2 (18:21, 16:21) piekāpās Lielbritānijas pārim Anaja Evansa/Deizija Mumbī (10.).

Savukārt Ozoliņa/Liepājniece A apakšgrupas mačā ar 0-2 (13:21, 8:21) zaudēja ar pirmo numuru izsētajām spānietēm Liliānai Fernandesai-Šteinerei un Paulai Gutjerresai.

Ozoliņa/Liepājniece dienu iepriekš pārvarēja divas kvalifikācijas kārtas, lai sasniegtu pamatturnīru, kurā tika izsētas ar 16.numuru.

Abi Latvijas dueti šodien aizvadīs vēl pa vienam grupas mačam, kurā cīnīsies ar iekļūšanu izslēgšanas spēlēs.

"Pro Beach Tour" rangā pirmā ranga sacensības ir "Elite 16", otrās - "Challenge", trešās - "Futures" sacensības.

No nākamās nedēļas plānoti satiksmes ierobežojumi Lāčplēša ielā

Dzelzceļa pārvada izbūves laikā no nākamās nedēļas plānoti satiksmes ierobežojumi Lāčplēša ielā, Rīgā, informēja "Rail Baltica" Rīgas Centrālā mezgla būvnieka "BeReRix" pārstāvji.

Kompānijā atzīmē, ka "BeReRix" sāk noslēdzošo "Rail Baltica" Lāčplēša iel...

Patvēruma meklētāju skaits Latvijā ir ļoti liels, atzīst PMLP priekšniece

Latvijā patvēruma meklētāju skaits ir ļoti liels, atzinusi Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) priekšniece Maira Roze.

Saeimas Pilsonības, migrācijas un sabiedrības saliedētības komisijā šonedēļ Roze norādīja, ka, neraugoties uz īpašo situāc...

Rekomendēs nespēlēt dubultspēlēs kopā ar apšaubāmas reputācijas partneriem

Latvijas Tenisa savienība (LTS) rekomendēs tenisistiem izvairīties no spēlēšanas dubultspēlēs kopā ar partneriem ar apšaubāmu reputāciju, apstiprināja LTS ģenerālsekretārs Jānis Mellups.

Mēneša sākumā Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja Starptautiskās ...



Komentāri