lv
TjrdyZc2OqsItdDLTgCjc5dnjM2eJnDKFKi1vDXh
1745702

Šodien pārdos biļetes uz Dziesmu svētku lielkoncertu un noslēguma koncertu

Šodien pārdos biļetes uz Dziesmu svētku lielkoncertu un noslēguma koncertu

Tirdzniecībā internetā no šodienas plkst.10 būs pieejamas biļetes uz Dziesmu un deju svētku koru lielkoncertu "Tīrums. Dziesmas ceļš" un tā ģenerālmēģinājumu, informēja Latvijas Nacionālā kultūras centra pārstāve Linda Ertmane.

Tāpat interesentiem būs pieejamas biļetes uz noslēguma koncertu "Kopā augšup" un tā ģenerālmēģinājumu, kā arī sadziedāšanas nakti. Noslēguma koncerta biļešu īpašniekiem nav nepieciešams iegādāties atsevišķas biļetes uz sadziedāšanās nakti.

Savukārt no 22.maija biļetes, kas netiks izpirktas internetā, būs iespēja iegādāties arī kasēs, kā arī būs iespēja izpirkt biļetes iepriekšējā rezervācijā. Savukārt no 12.jūnija varēs izpirkt iepriekšējā rezervācijā pieteiktās biļetes, kas netiks izpirktas.

Vienā pirkuma reizē uz vienu pasākumu var iegādāties ne vairāk kā četras biļetes. Kopīgais vienā pirkumā nopērkamo biļešu skaits ir 20.

Daudzbērnu ģimenēm ar Latvijas Goda ģimenes apliecībām sadarbībā ar Sabiedrības integrācijas fondu tika nodrošināta iespēja pieteikties uz biļetēm iepriekšējā rezervācijā uz biļešu skaitu, kas lielāks par četri.

LETA jau rakstīja, ka kopumā uz svētku pasākumiem ir 174 000 biļešu, no kuriem 74% tiks nodoti publiskajai tirdzniecībai, 25% būs iepriekšējā rezervācijā un 1% tiks atvēlēts ielūgumiem. Biļešu cenas uz svētku pasākumiem ir amplitūdā no 5 līdz 100 eiro.

Latvieši ziedošanas aktivitāte Ukrainai nav mazinājusies (+INFOGRAFIKA)

Latvijas iedzīvotāju ziedošanas aktivitāte Ukrainai un bēgļu atbalstam pēdējā gada laikā nav mazinājusies, liecina tirgus un sabiedriskās domas pētījumu centra SKDS, pēc aģentūras LETA pasūtījuma, veiktās aptaujas dati.

Turklāt dati arī liecina, lai gan...

Darba un privātas dzīves līdzsvars - arvien aktuālāks jautājums uzņēmumos

Šodienas jaunā realitāte ir attālinātais darbs, kas aktualizējis arī jautājumu par to, kā savienot darbu ar privāto dzīvi. Kā atklāj Kantar pētījums, salīdzinoši lielākā daļa (71%) Latvijas strādājošo ir apmierināti ar darba un personīgās dzīves līdzsv...

Notiek atvadīšanās no Latvijas futbola sabiedrības pārstāvja Lenerta-Rubeņa

Šodien zemes klēpī tiks guldīts bijušais futbola tiesnesis un ilggadējais Latvijas futbola sabiedrības pārstāvis Miķelis Lenerts-Rubenis.

Atvadīšanās no Lenerta-Rubeņa notiks plkst.13 Rīgas Krematorija lielajā zālē.

Lenerts-Rubenis bija ilggadējs sporta...



Komentāri