lv
VDljaISaYndr87a3qMBUosbFhXI0gaz4OiaBnlPh
1744757

Notiek atvadīšanās no Latvijas futbola sabiedrības pārstāvja Lenerta-Rubeņa

Notiek atvadīšanās no Latvijas futbola sabiedrības pārstāvja Lenerta-Rubeņa

Šodien zemes klēpī tiks guldīts bijušais futbola tiesnesis un ilggadējais Latvijas futbola sabiedrības pārstāvis Miķelis Lenerts-Rubenis.

Atvadīšanās no Lenerta-Rubeņa notiks plkst.13 Rīgas Krematorija lielajā zālē.

Lenerts-Rubenis bija ilggadējs sporta darbinieks un apskatnieks, savulaik viens no vadošajiem sava reģiona futbola tiesnešiem. Sarakstījis vairāk nekā desmit grāmatas, tai skaitā mācību līdzekļus futbola tiesnešiem.

Lenerts-Rubenis ir arī Latvijas Gada balvas sportā par mūža ieguldījumu saņēmējs, kā arī pirmās Latvijas Futbola federācijas (LFF) Zelta Goda zīmes saņēmējs.

Futbola tiesāšanai viņš pievērsās agrā jaunībā, gadu gaitā kļūstot par Latvijas futbola tiesāšanas leģendu, uz kura ekspertīzi kolēģi atsaucas vēl līdz šodienai. Daudzu gadu garumā strādājis ar tiesnešu izglītošanu un sagatavošanu, ilgstoši par šo segmentu atbildot un piedaloties arī LFF iekšienē.

Strādājis laikrakstā "Sports" un visa mūža garumā kalpojis futbolam arī ar savu lielisko rakstītprasmi, ietekmējot Latvijas futbola un sporta žurnālistikas attīstību. Lenerts-Rubenis uzskatāms par vienu no spilgtākajiem futbola entuziastiem un pazinējiem Latvijas vēsturē.

Lenerts-Rubenis mūžībā devās 89 gadu vecumā.

U-18 sieviešu basketbola izlasi demisionējušā Steļmaha vietā vadīs Rozītis

Latvijas U-18 sieviešu basketbola izlasi šovasar vadīs Rūdolfs Rozītis, informē Latvijas Basketbola savienība (LBS).

Novembrī par šīs izlases galveno treneri šai sezonai tika apstiprināts Andris Steļmahs, kurš martā atkāpās no amata pēc krāpšanās gadīju...

Dievturi lūko atgūt savu derību akmeni

Uģis Nastevičs, Latvijas Dievturu sadraudzes valdes vadītājs

2023.gada 16.maija Saeimas Juridiskās komisijas sēdē, izskatot grozījumus Civillikumā pirms 2. lasījuma, atbalstīts Andreja Ceļapīterai ierosinātais un Jāņa Dombravas aizstāvētais priekšliku...

VDD vērtēs Latvijas uzņēmumu par iespējamu Krievijas atbalstīšanu

Valsts drošības dienests (VDD) vērtē Latvijas uzņēmuma SIA "Softteh" iespējamo iesaisti atbalsta sniegšanā Krievijai, ziņo Latvijas Radio raidījums "Atvērtie faili".

VDD esot pievērsis uzmanību Ukrainas valsts iestāžu izplatītajai informācijai par Spāni...



Komentāri