lv
ffmseshl9VVEBU3LiLphpGeCntUiMazM4nViZE6n
1692014

Kas notiktu, ja visiem būtu vienalga? «Plastmasas huligānu» piedzīvojumi turpinās jaunā grāmatā

Kas notiktu, ja visiem būtu vienalga? «Plastmasas huligānu» piedzīvojumi turpinās jaunā grāmatā
Bērnu grāmatai par dabas aizsardzību "Plastmasas huligāni" iznācis turpinājums – "Plastmasas huligāni. Tas ir murgs!" Grāmatas autore Agnese Vanaga sola jaunus ar ūdens ekoloģiju saistītus piedzīvojumus jau pazīstamajiem grāmatas varoņiem. Vienlaikus sadarbībā ar zinātniekiem no Latvijas Hidroekoloģijas institūta lasītāji no dažādām Latvijas skolām veic kopīgu pētījumu par ezeriem Latvijā.
Rinkēvičs nosauc mūsu valsts attīstības pamatu

Demokrātiska, tiesiska un moderna Latvija stiprā, efektīvā un vienotā Eiropas Savienībā ir mūsu valsts un sabiedrības drošības un attīstības pamats, sveicot Eiropas dienā, norāda ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (JV).

Atbalstot Ukrainu un tai kļūstot p...

Eiropas dienu atzīmēs ar plašu pasākumu klāstu visā Latvijā

Šodien, svinot Eiropas dienu, visā Latvijā notiks dažādi pasākumi, aģentūru LETA informēja Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā Preses nodaļā.

Pasākumi notiek jau līdz ar maija pirmajām dienām un turpināsies visu mēnesi. Dažādos pasākumos un aktivi...

Drošības politikas eksperte: Ukrainas pretuzbrukums noteiks turpmāko Rietumu atbalstu
Gaidāmais pretuzbrukums ir vissvarīgākā izdevība Ukrainai pierādīt, ko tā spēj, jo tieši veiksmes vai neveiksmes kara laukā noteiks turpmāk sagaidāmo Rietumu atbalstu, un Ukraina to noteikti saprot. "Tas jādara vienreiz un kārtīgi, tāpēc mēs gaidām," L...


Komentāri