lv
mNtgqkjTGgPkgrGjcQNQZ3LH2vcB1UH1dUR7VAiN
1691811

Drošības politikas eksperte: Ukrainas pretuzbrukums noteiks turpmāko Rietumu atbalstu

Drošības politikas eksperte: Ukrainas pretuzbrukums noteiks turpmāko Rietumu atbalstu
Gaidāmais pretuzbrukums ir vissvarīgākā izdevība Ukrainai pierādīt, ko tā spēj, jo tieši veiksmes vai neveiksmes kara laukā noteiks turpmāk sagaidāmo Rietumu atbalstu, un Ukraina to noteikti saprot. "Tas jādara vienreiz un kārtīgi, tāpēc mēs gaidām," Latvijas Radio raidierakstā "Drošinātājs" vērtēja Vācijas Māršala fonda Ziemeļu novirziena vadītāja un drošības politikas pētniece Kristīne Bērziņa.
Latvijas delegācija Eirovīzijā – kas viņi ir? Grupas sociālo mediju menedžere Sintija Leimane
Turpinām iepazīstināt ar katru no Latvijas delegācijas pārstāvjiem Eirovīzijā, kuri strādā, lai Latvija un grupa "Sudden Lights" veiksmīgi parādītu sevi uz lielās skatuves. Šoreiz saruna ar grupas sociālo mediju menedžeri Sintiju Leimani.
Grupa «Sudden Lights» startēs Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfinālā

Grupa "Sudden Lights" šodien startēs Eirovīzijas dziesmu konkursa pirmajā pusfinālā.

Eirovīzijas tiešraidi No Liverpūles varēs vērot plkst.22.10. Eirovīzijas dziesmu konkursa pirmo pusfinālu atklās šova vadītāja Jūlija Saņina un viņas grupa "The Hardkis...

Rīgā jau aizturēti četri jaunieši par ziedu nolikšanu

Rīgā jau nakts laikā ir aizturēti četri jaunieši, kuri 9.maiju centušies atzīmēt ar ziedu nolikšanu nojauktā padomju armijas pieminekļa tuvumā Pārdaugavā, šorīt Latvijas Radio pastāstīja Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks.

Pēc policijas pārstāvja...



Komentāri