lv
axUJKs2iL9DK7r50swNe5gGWtTN1u9FXJ4wFwZyj
1691634

Grupa «Sudden Lights» startēs Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfinālā

Grupa «Sudden Lights» startēs Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfinālā

Grupa "Sudden Lights" šodien startēs Eirovīzijas dziesmu konkursa pirmajā pusfinālā.

Eirovīzijas tiešraidi No Liverpūles varēs vērot plkst.22.10. Eirovīzijas dziesmu konkursa pirmo pusfinālu atklās šova vadītāja Jūlija Saņina un viņas grupa "The Hardkiss". Savukārt Latvijas pārstāvju - "Sudden Lights" - dziesma "Aijā" izskanēs ceturtā.

Vēl pirmajā pusfinālā startēs Norvēģija, Malta, Serbija, Portugāle, Īrija, Horvātija, Šveice, Izraēla, Moldova, Zviedrija, Azerbaidžāna, Čehija, Nīderlande un Somija.

Eirovīzijas otrais pusfināls tiešraidē izskanēs 11.maijā plkst.22. Otrajā pusfinālā startēs Dānija, Armēnija, Rumānija, Igaunija, Beļģija, Kipra, Islande, Grieķija, Polija, Slovēnija, Gruzija, Sanmarīno, Austrija, Albānija, Lietuva un Austrālija.

Savukārt pasākuma fināls būs vērojams 13.maijā plkst.21.10.

Eirovīzijas pusfinālu un fināla tiešraides Latvijas Televīzijā komentēs Toms Grēviņš, finālā viņam arī šogad pievienosies Lauris Reiniks.

Rīgā jau aizturēti četri jaunieši par ziedu nolikšanu

Rīgā jau nakts laikā ir aizturēti četri jaunieši, kuri 9.maiju centušies atzīmēt ar ziedu nolikšanu nojauktā padomju armijas pieminekļa tuvumā Pārdaugavā, šorīt Latvijas Radio pastāstīja Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks.

Pēc policijas pārstāvja...

Lems par Tikmera un Lejnieka atsaukšanu no amatiem

Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) Ģenerālās asamblejas ārkārtas sesijā 26.maijā darba kārtībā iekļauti jautājumi par iespējamu LOK prezidenta Žorža Tikmera un ģenerālsekretāra Kārļa Lejnieka atsaukšanu no amatiem, vēsta LOK.

Sākotnēji bija paredzēts, ka...

Lai sargātos no ādas vēža un melanomas aicina «stāties saulessardzē»

Teju trešdaļa jeb 29% Latvijas iedzīvotāju ādu no saules iedarbības sargā, kā pagadās - reizēm jā, reizēm nē, bet 8% vispār neuzskata, ka tas ir svarīgi, atklāj biedrību Soli priekšā melanomai un Dermatologi pret ādas vēzi veiktā aptauja*, informē SIA ...



Komentāri