lv
4tglGq82pheOj55sk06rC429CAGFQKr4yNMOBguG
1691836

Rinkēvičs nosauc mūsu valsts attīstības pamatu

Rinkēvičs nosauc mūsu valsts attīstības pamatu

Demokrātiska, tiesiska un moderna Latvija stiprā, efektīvā un vienotā Eiropas Savienībā ir mūsu valsts un sabiedrības drošības un attīstības pamats, sveicot Eiropas dienā, norāda ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (JV).

Atbalstot Ukrainu un tai kļūstot par ES dalībvalsti, Eiropa kļūs vēl jaudīgāka, sociālajā vietnē "Twitter" raksta ministrs.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka šodien, svinot Eiropas dienu, visā Latvijā notiks dažādi pasākumi.

Pasākumi notiek jau līdz ar maija pirmajām dienām un turpināsies visu mēnesi. Dažādos pasākumos un aktivitātēs, kuras organizē Latvijas iedzīvotāji, organizācijas un uzņēmumi, šogad stiprinās izpratni par eiropiešu izaugsmes iespējām, solidaritāti, kultūru dažādību un vērtībām, kas vieno eiropiešus.

Eiropas Komisijas pārstāvniecība Latvijā aicina svinēt Eiropas spēku un vienotību kopā, rīkojot pasākumus, piedaloties tajos kopā ar ģimeni, draugiem un kolēģiem.

Rīgā Eiropas dienu svinēs visu dienu Eiropas Prasmju svētkos Eiropas Savienības (ES) mājā, Rīgā, Aspazijas bulvārī 28. Pasākumā piedalīties aicināts ikviens interesents.

Kopā varēs iepazīt ES dalībvalstu īpašās prasmes un kultūras vērtības, ar kurām tās lepojas, un daudzināt ES vērtības. Pasākums tiks atklāts ar Latvijas stundu no plkst.11 līdz 12, vērību pievēršot tam, ar ko Latvija var lepoties Eiropā un pasaulē, un no plkst.13 līdz 19 ikviens aicināts uz ES dalībvalstu iepazīšanas programmu.

Eiropas dienu atzīmēs ar plašu pasākumu klāstu visā Latvijā

Šodien, svinot Eiropas dienu, visā Latvijā notiks dažādi pasākumi, aģentūru LETA informēja Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā Preses nodaļā.

Pasākumi notiek jau līdz ar maija pirmajām dienām un turpināsies visu mēnesi. Dažādos pasākumos un aktivi...

Drošības politikas eksperte: Ukrainas pretuzbrukums noteiks turpmāko Rietumu atbalstu
Gaidāmais pretuzbrukums ir vissvarīgākā izdevība Ukrainai pierādīt, ko tā spēj, jo tieši veiksmes vai neveiksmes kara laukā noteiks turpmāk sagaidāmo Rietumu atbalstu, un Ukraina to noteikti saprot. "Tas jādara vienreiz un kārtīgi, tāpēc mēs gaidām," L...
Latvijas delegācija Eirovīzijā – kas viņi ir? Grupas sociālo mediju menedžere Sintija Leimane
Turpinām iepazīstināt ar katru no Latvijas delegācijas pārstāvjiem Eirovīzijā, kuri strādā, lai Latvija un grupa "Sudden Lights" veiksmīgi parādītu sevi uz lielās skatuves. Šoreiz saruna ar grupas sociālo mediju menedžeri Sintiju Leimani.


Komentāri