lv
wfgb0UoIM6pIryyM3dpod6Udg82p3ZoTBxFyAg2d
1663849

Vai arī LPV virzīs savu prezidenta amata kandidātu? Šlesers atklāj visas kārtis

Vai arī LPV virzīs savu prezidenta amata kandidātu? Šlesers atklāj visas kārtis

Partijas "Latvija pirmajā vietā" (LPV) 14.Saeimas frakcija pieņēmusi lēmumu savu Valsts prezidenta amata kandidātu nevirsīt un atbalstīt uzņēmēja un "Apvienotā saraksta" dibinātāja Ulda Pīlēna kandidatūru ievēlēšanai. To Latvijas Radio intervijā atklāja LPV Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Ainārs Šlesers.

Politiķis norādīja, ka frakcija vienojusies atbalstīt Pīlēna kandidatūru, ja Pīlēns "stādīs priekšā reformu plānu ar mērķi reformēt Latvijas ekonomiku".

Atbalsts Pīlēnam šajā amatā no LPV politiķu puses izskanējis jau iepriekš. Šlesers sacīja:

"Uldis Pīlēns sevi pieteica kā reformatoru, viennozīmīgi var rēķināties ar mūsu partijas atbalstu, ja viņš turpinās šo reformu kursu."

Šlesera ieskatā Pīlēna ievēlēšanas gadījumā valdības vadītāja Krišjāņa Kariņa "dienas premjera amatā ir skaitītas".

Politiķis uzskata, ka visām opozīcijas partijām pēc prezidenta ievēlēšanas vajadzētu apvienoties un veidot jaunu valdību, ko veidotu Saeimā ievēlēti nozaru profesionāļi.

Celtnieks no Ventspils laimējis 100 000 eiro. Viņš pastāsta, kā tas notika

Otrdien, 18. aprīlī, iLOTO iegādāta Simtgades loterijas biļete atnesusi 100 00 eiro laimestu kādam 25 gadus jaunam ventspilniekam, kurš strādā celtniecībā, vēsta "Latvijas Loto".

Laimīgais ventspilnieks esot neregulārs loteriju dalībnieks, tāpēc viņam n...

Latvijas izlase dodas uz pēdējo pārbaudes spēli, pieci hokejisti treniņus turpinās Rīgā
Latvijas hokeja izlase ceturtdien viesos pret Dānijas valstsvienību aizvadīs pēdējo pārbaudes spēli pirms pasaules čempionāta, bet uz šo maču nav devušies Haralds Egle, Jānis Jaks, Georgs Golovkovs, Filips Buncis un Oskars Cibuļskis, ziņo Latvijas Hoke...
NBS komandieris: Intensīvi strādājam ieviešot visu, ko var redzēt karā Ukrainā

Latvijas galvenais drošības garants ir Latvijas sabiedrība, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" uzsvēra Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris Leonīds Kalniņš.

Viņš atzīmēja, ka NBS intensīvi strādā pie spēju attīstīšanas, ievieš...



Komentāri