lv
Ty26qG9YQaBB3HZdYOaL90IELIJK1Bb6CReipjjs
1663848

Celtnieks no Ventspils laimējis 100 000 eiro. Viņš pastāsta, kā tas notika

Celtnieks no Ventspils laimējis 100 000 eiro. Viņš pastāsta, kā tas notika

Otrdien, 18. aprīlī, iLOTO iegādāta Simtgades loterijas biļete atnesusi 100 00 eiro laimestu kādam 25 gadus jaunam ventspilniekam, kurš strādā celtniecībā, vēsta "Latvijas Loto".

Laimīgais ventspilnieks esot neregulārs loteriju dalībnieks, tāpēc viņam nav iemīļotākās momentloterijas, taču veiksminieks bija priecīgs uzzināt, ka Simtgades loterijai ir sabiedriskā labuma mērķis – stipendijas spožākajiem vidusskolu absolventiem.

“Jāatzīst, ka izmēģināt veiksmi 18. aprīlī mani iedvesmoja momentloterijas Miljons laimētājas veiksmes stāsts, lai arī man nebija sajūtas, ka laimēšu,” saka laimētājs. “Iegādājos momentloterijas Miljons biļeti, kurā laimēju 20 eiro. Par laimēto naudu iegādājos četras momentloterijas biļetes - divas Simtgades loterijas un divas Bagāts biļetes.”

“Momentloterijas Bagāts biļetes izrādījās tukšas, lēnām kasīju Simtgades loteriju. Redzu, ka ir sakritis otrais nokasītais simbols – teļš, taču laimestu zem tā nenokasīju, līdz neatklāju visus simbolus. Un mirklī, kad to izdarīju – ieraudzīju 100 000 eiro laimestu,” veiksminieks atklāj laimēšanas brīdi. “Grūti paskaidrot, kādas emocijas piedzīvoju – šoks, prieks, neticība, laime.”

Brīvajā laikā laimētjām patīkot makšķerēt, tāpēc 100 000 eiro laimestu viņš dēvē par lielo lomu.

Ideju, kā tērēt lielo Simtgades loterijas laimestu, ventspilniekam vēl neesot.

Latvijas izlase dodas uz pēdējo pārbaudes spēli, pieci hokejisti treniņus turpinās Rīgā
Latvijas hokeja izlase ceturtdien viesos pret Dānijas valstsvienību aizvadīs pēdējo pārbaudes spēli pirms pasaules čempionāta, bet uz šo maču nav devušies Haralds Egle, Jānis Jaks, Georgs Golovkovs, Filips Buncis un Oskars Cibuļskis, ziņo Latvijas Hoke...
NBS komandieris: Intensīvi strādājam ieviešot visu, ko var redzēt karā Ukrainā

Latvijas galvenais drošības garants ir Latvijas sabiedrība, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" uzsvēra Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris Leonīds Kalniņš.

Viņš atzīmēja, ka NBS intensīvi strādā pie spēju attīstīšanas, ievieš...

Latvija pirks pretkuģu raķešu sistēmu Naval Strike Missile. Bet kad?

Ministru kabinets 2.maijā ir atbalstījis pretkuģu raķešu sistēmas "Naval Strike Missile" iegādi, informē Aizsardzības ministrija.

"Naval Strike Missile" ir pretkuģu raķešu sistēma, kas spēj sašaut kā jūras, tā arī sauszemes mērķus līdz pat 185 kilometru...



Komentāri