lv
3jL5dcg0pdXzlVsZi71oedto5sj6sqgER7wqo2wg
1663613

Cik trausla ir brīvība. Saruna ar diriģentu Matīsu Circeni

Cik trausla ir brīvība. Saruna ar diriģentu Matīsu Circeni
"Laiks, kurā patlaban dzīvojam, visā pasaulē ir ārkārtīgi sarežģīts un bieži vien ļoti sāpīgs. Koncerta programma izvēlēta ar nodomu rosināt klausītājos iespējamās atbildes uz jautājumiem, ko nozīmē valstiskā piederība un cik trausla ir brīvība. Svētkos būtiski ne tikai svinēt to, kas mums ir, bet arī apzināties, ko nedrīkstam zaudēt," Latvijas Radio 3 "Klasika" raidījumā "Pārmijas" par gaidāmo 4. maija koncertu stāsta koncerta idejas autors un mākslinieciskais vadītājs Matīss Circenis.
Par godu svētkiem Mārupes novadā uzstāsies Līvi un Dzelzs Vilks

Mārupes novadā, atzīmējot Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas 33.gadadienu, uzstāsies grupas "Līvi" un "Dzelzs Vilks", informē pašvaldības pārstāve Māra Mičule.

Šodien plkst.19 pļavā iepretim Piņķu Svētā Jāņa baznīcai uz skatuves kāps leģendārā...

Pēc 20 gadiem Latvijā top jauna sarkanā grāmata. Cik sugas apdraudētas?

Sarkanā grāmata ir populārzinātnisks materiāls, kas top uz zinātniskas izpētes pamata par to, kāds ir sugu stāvoklis valstī. Latvijā iepriekš tā tapusi pirms vairāk nekā 20 gadiem, vēsta Latvijas Radio. Latvijas Sarkanās grāmatas atjaunošanas projektā ...

Poikāns: Jāpanāk iespējami ātru Latvijas palīdzības kravu nogādāšanu uz Ukrainu

Galvenais mērķis, strādājot ar palīdzības nodrošināšanu Ukrainai, ir panākt iespējami ātru Latvijas humānās palīdzības kravu nogādāšanu uz Ukrainu.

Tā intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" norādīja Latvijas vēstnieks Polijā Juris Poikāns.

Viņš atgādinā...



Komentāri