lv
NfxWOcHk3h7PLDc6Wn5GoiJJJmzx4iqrIGZ4V6rp
1663419

Par godu svētkiem Mārupes novadā uzstāsies Līvi un Dzelzs Vilks

Par godu svētkiem Mārupes novadā uzstāsies Līvi un Dzelzs Vilks

Mārupes novadā, atzīmējot Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas 33.gadadienu, uzstāsies grupas "Līvi" un "Dzelzs Vilks", informē pašvaldības pārstāve Māra Mičule.

Šodien plkst.19 pļavā iepretim Piņķu Svētā Jāņa baznīcai uz skatuves kāps leģendārā latviešu rokgrupa "Līvi", to ieskandinās Babītes Kultūrizglītības centra jauniešu popgrupa "Bon Bon". Koncerta sākumā tiks paziņoti konkursa "Atmodas balsis un sejas" uzvarētāji.

4.maijā plkst.11 Jaunmārupē pie ūdenstorņa notiks aktīvās tūrisma sezonas atklāšana ar tautas velobraucienu "Vējš matos".

Par godu svētkiem velobraucēji ir aicināti tērpties tematiski - baltā vai karmīnsarkanā krāsā, kā arī padomāt par sava velosipēda noformējumu. Krāšņākajiem dalībniekiem būs iespēja tikt pie pārsteiguma balvām. Brauciena noslēgumā dalībnieki varēs mieloties ar gardu zupu.

Dienas turpinājumā plkst.14 Mārupes Kultūras namā skatītājus priecēs komēdija "Silvija".

Ar Mārupes Mūzikas un mākslas skolas pūtēju orķestra, Mārupes Kultūras nama vidējās paaudzes deju kolektīva "Krustu šķērsu", pirmsskolas izglītības iestādes "Mārzemīte" dejotāju un novada mazo dziedātāju priekšnesumiem plkst.18 Mārupes Kultūras nama apkārtnē tiks atklāts mājražotāju un amatnieku tirdziņš.

Tirdziņam noslēdzoties, plkst.21 Mārupes Kultūras nama pagalmā uzstāsies grupa "Dzelzs Vilks".

Pēc 20 gadiem Latvijā top jauna sarkanā grāmata. Cik sugas apdraudētas?

Sarkanā grāmata ir populārzinātnisks materiāls, kas top uz zinātniskas izpētes pamata par to, kāds ir sugu stāvoklis valstī. Latvijā iepriekš tā tapusi pirms vairāk nekā 20 gadiem, vēsta Latvijas Radio. Latvijas Sarkanās grāmatas atjaunošanas projektā ...

Poikāns: Jāpanāk iespējami ātru Latvijas palīdzības kravu nogādāšanu uz Ukrainu

Galvenais mērķis, strādājot ar palīdzības nodrošināšanu Ukrainai, ir panākt iespējami ātru Latvijas humānās palīdzības kravu nogādāšanu uz Ukrainu.

Tā intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" norādīja Latvijas vēstnieks Polijā Juris Poikāns.

Viņš atgādinā...

Pēc līdzekļu konfiskācijas valsts labā, ārvalstu pilsone vēršas Satversmes tiesā

Satversmes tiesa (ST) ir ierosinājusi vēl vienu lietu par Kriminālprocesa likuma normām, kas regulē noziedzīgi iegūtas mantas pierādīšanu.

Lieta ierosināta pēc ārvalstu pilsones Janīnas Filatovas pieteikuma. Saistībā ar Filatovas līdzekļiem izmeklētāji ...



Komentāri