lv
x3N7Hxl6cfS1SPwwOR7HZxrXtdtPxvYGQkrNBcxp
1638367

Hokeja valstsvienībai pavasara durvjuzvans, no jaunajiem uz vietu sastāvā pretendē retais

Hokeja valstsvienībai pavasara durvjuzvans, no jaunajiem uz vietu sastāvā pretendē retais
Pēc mēnesi ilgas treniņnometnes Latvijas hokeja valstsvienība divās pārbaudes spēles ar spēcīgo Šveices izlasi atrādīs sakrāto ieguldījumu laukumā. Gaida pēdējie pārbaudījumi savu skatītāju priekšā, kā arī treneriem būs lemšana, kuri spēlētāji turpinās cīnīties par vietu sastāvā, bet kuriem nāksies teikt "paldies". Būtiski ir arī neiedzīvoties savainojumos, kas komandā diemžēl jau ir noticis. 
61% iedzīvotāju bez citu palīdzības nespēj sevi finansiāli nodrošināt

Latvijā 61% iedzīvotāju finansiāli ir pilnībā vai daļēji atkarīgi no citiem un netiktu galā ar ikdienas tēriņiem bez partnera, ģimenes locekļu vai valsts palīdzības, informēja bankas pārstāvji, atsaucoties uz bankas veiktās aptaujas datiem.

Vienlaikus a...

Apbalvoti 11 jaunie Latvijas zinātnieki

Latvijas Zinātņu akadēmijas (LZA) balvu par darbu zinātnē saņēma 11 jaunie zinātnieki, informēja LZA sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Stengrevica.

LZA jauno zinātnieku balvu saņēma Amanda Brizga no Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes,...

Aiztur 8 personas par mēģinājumu izkrāpt 2,5 miljonu eiro lauku attīstībai

Valsts policija sadarbībā ar Eiropas Prokuratūru (EPPO) trešdien veikusi procesuālās darbības vairākās vietās Zemgales reģionā, kopumā aizturot astoņas personas un veicot vairākas kratīšanas kriminālprocesā, kas sākts aizdomās par mēģinājumu izkrāpt Ei...



Komentāri