lv
47c458abEpFV7qH8qXRurh315FEEJXRZUGrmD16B
1632659

Svarīga informācija PČ līdzjutējiem: LHF skaidro iekļūšanas kārtību Arēnā Rīga

Svarīga informācija PČ līdzjutējiem: LHF skaidro iekļūšanas kārtību Arēnā Rīga

Latvijas Hokeja federācija (LHF) informē par iekļūšanas kārtību uz šī gada Pasaules Čempionāta spēlēm ''Arēnā Rīga''.

Līdzjutējiem, lai iekļūtu “Arēna Rīga” uz IIHF Pasaules Čempionāta Hokejā 2023 spēlēm, būs jāveic biļešu pārbaude un jāiegūst konkrētās spēles aproce. Biļešu pārbaudes un aproču izsniegšana sāksies divas stundas pirms spēļu sākuma.

Aproces varēs iegūt tikai derīgu biļešu īpašnieki.

Aproču saņemšanas punkti atradīsies pirms ieejas “Arēna Rīga” teritorijā - divi Grostonas ielā, bet viens uz Skanstes ielas. “Arēna Rīga” durvis uz IIHF PČ 2023 spēlēm tiks atvērtas stundu pirms spēļu sākuma.

“Arēna Rīga” pieguļošajā teritorijā atradīsies Oficiālā čempionāta Fanu zona, kas sāks strādāt no plkst. 11.00 (triju spēļu dienās) vai no plkst. 14.00 (divu spēļu dienās) un darbosies līdz vēlam vakaram. Fanu zonā spēļu apmeklētājiem, pilsētas iedzīvotājiem un viesiem tiks piedāvāta daudzveidīga izklaides programma - koncerti, konkursi, dažādas atrakcijas utml.

Lielvalstu ģeopolitiskais «pokers» jeb notikumu attīstība pilsoņu kara sašķeltajā Sīrijā
Sīrijā šobrīd notiek kaut kas līdzīgs Asada režīma reabilitācijas procesam. Kopš kara sākuma 2011. gadā Asada režīms lielā mērā ir spējis sakaut opozīciju, un Sīrija kā neatkarīga valsts ir beigusi pastāvēt, jo notikumus Sīrijā vairāk vai mazāk kontrol...
Ašeradens: Bankām jāiesaistās kreditēšanai labvēlīgas augsnes veidošanā

Bankām jāiesaistās kreditēšanai labvēlīgas augsnes veidošanā ekonomikas izaugsmes nākamajā ciklā, šodien ziņojot Saeimā par Latvijas stabilitātes programmu 2023.-2026.gadam sacīja finanšu ministrs Arvils Ašeradens (JV).

Pārāk mazie kreditēšanas apjomi i...

Pilsēta cilvēkiem aicina ukraiņus iepazīt Rīgu īpašā veloekskursijā

Svētdien, 30.aprīlī, notiks ekskursija ar velosipēdiem pa Rīgu, kurā aicināti piedalīties ukraiņi, lai labāk iepazītu Latvijas galvaspilsētu, informēja" apvienība "Pilsēta cilvēkiem"

Tikšanās paredzēta plkst.13 "Velostacijā" Puškina ielā 11.

Ekskursijas...



Komentāri