lv
vAMDjf59AGBfxELStPpQRxsCItPh0ODIHVxpgG6V
1632419

Pilsēta cilvēkiem aicina ukraiņus iepazīt Rīgu īpašā veloekskursijā

Pilsēta cilvēkiem aicina ukraiņus iepazīt Rīgu īpašā veloekskursijā

Svētdien, 30.aprīlī, notiks ekskursija ar velosipēdiem pa Rīgu, kurā aicināti piedalīties ukraiņi, lai labāk iepazītu Latvijas galvaspilsētu, informēja" apvienība "Pilsēta cilvēkiem"

Tikšanās paredzēta plkst.13 "Velostacijā" Puškina ielā 11.

Ekskursijas vadītājs parādīs pilsētu no savas kā pilsētvides aktīvista perspektīvas.

Plānots nesteidzīgā gaitā apskatīt pilsētas centru, pa ceļam uzņemot fotogrāfijas un ieturot dzērienu un uzkodu pauzi pie "Narvesen".

Brauciens noslēgsies Vecrīgā.

Bērniem līdz 12 gadu vecumam jāvelk ķiveres. Dalībnieki, kuriem nav sava velosipēda, varēs lietot "Nextbike" velosipēdus.

Ja dalībniekam nav sava velosipēda vai ķiveres bērnam, lūgums paziņot par to biedrībai iepriekš, rakstot uz "info@pilsetacilvekiem.lv".

Tieku pazemota, lamāta, ar man manipulē! Skolotāja dalās pieredzē

Kāda 55 gadus veca skolotāja sociālajā vietnē Reddit dalījusies ar savu darba pieredzi Latvijas skolās. Lieki teikt, ka viņa nav apmierināta.

''Esmu skolotāja ar 34 gadu stāžu, strādāju trīs dažādās skolās un mācu angļu un vācu valodu. Pirmdienās un ...

Sociālajai iniciatīvai Misija nulle pievienosies vēl 28 dalībnieki

Sociālajai iniciatīvai "Misija nulle" piektdien, 28.aprīlī, pievienosies vēl 28 uzņēmēji un nozares atbildīgā Labklājības ministrija, publiski apliecinot mērķi ieviest un ievērot darbības principus, kuru centrā ir cilvēks, tā veselība un drošība, aģent...

Latvijas IKP pirmajā ceturksnī provizoriski pieaudzis par 0,7% (+INFOGRAFIKA)

Latvijas iekšzemes kopprodukts (IKP) šogad pirmajā ceturksnī, pēc sezonāli un kalendāri nekoriģētajiem ātrā novērtējuma datiem, pieaudzis par 0,7%, salīdzinot ar 2022.gada attiecīgo periodu, liecina Centrālās statistikas pārvaldes dati.

Pēc provizoriskā...



Komentāri