lv
kbJMKoSKHEaGej1NkJd7EPQzfmFGgh71ChYjdQJF
1629158

'Tasty' iesaka: kur gardi paēst Latvijas reģionos

'Tasty' iesaka: kur gardi paēst Latvijas reģionos
Protams, protams, mūsu galvaspilsēta Rīga ir gardēžu metropole ar neskaitāmiem izciliem restorāniem, kas tā vien vilina kārumniekus. Laiku pa laikam gan vērts atcerēties, ka arī Latvijas reģionos ir lieliskas vietas, kurp doties, lai noķertu fenomenāli gardus brīžus un visdažādākās restorānu pieredzes. Tuvojoties maija svētkiem, apkopojām ziņas par vairākiem restorāniem un krogiem, kas sev kautrīgi laupa restorāna apzīmējumu, uz kuriem vērts doties īpašās reizēs, lai izzinātu Latvijas gastronomijas ainavu.
ZZS rosina atteikties no daļas amatu savienošanas atļauju pašvaldību vadītājiem

Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) rosinās mainīt tiesisko regulējumu un vairs neprasīt pašvaldību vadītājiem iegūt atļaujas savienot tādus amatus, kas saistīti ar vietvaru interešu pārstāvniecību.

Kā informēja ZZS pārstāve Dace Kārkliņa, partiju apvienīb...

LBAS: Lai uzņēmums veiksmīgi darbotos, svarīgākais ir vesels darbinieks

Lai uzņēmums veiksmīgi darbotos un varētu īstenot savus mērķus, pats svarīgākais ir vesels darbinieks, šodien Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības (LBAS) rīkotajā konferencē "Darba aizsardzība = katra cilvēka pamattiesība" akcentēja LBAS priekšsēdētā...

Latvijas handbolisti smagi zaudē olimpiskajai čempionei

Latvijas vīriešu handbola izlase trešdien 2024.gada Eiropas čempionāta (EČ) kvalifikācijas pirmspēdējā mačā Valmierā piekāpās olimpiskajai čempionei Francijai.

Latvija zaudēja ar rezultātu 18:38 (9:20).

Latvijas izlasē par rezultatīvāko ar četriem gūtie...



Komentāri