lv
B7W43Sk9G4YzbxDqc0g5EMCiQfcsZzRzgFSQYru2
1615109

Valkas mēra ienākumi publiski - gada laikā palielinājušies par 38%

Valkas mēra ienākumi publiski - gada laikā palielinājušies par 38%

Valkas novada domes priekšsēdētāja Venta Armanda Kraukļa (Vidzemes partija) ienākumi pērn palielinājušies par 38%, sasniedzot 33 532 eiro, liecina Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija.

Krauklis novada domē pērn nopelnījis 31 807 eiro, kamēr 2021.gadā viņa alga pašvaldībā bija 23 602 eiro. Pērn viņš saņēmis kopsummā 288 eiro lielu honorāru no Latvijas Izpildītāju un producentu apvienības un Autortiesību un komunicēšanās konsultāciju aģentūras, 476 eiro gūti no saimnieciskās darbības zemnieku saimniecībā "Kalnieši". Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra pabalstā izmaksājusi 961 eiro.

Krauklis kopumā aizdevis 54 578 eiro, savukārt bezskaidras naudas uzkrājumos viņš deklarējis 6703 eiro.

Valkas mēram pieder piecas daļas 7114 eiro vērtībā savstarpējās apdrošināšanas kooperatīva sabiedrībā "Aplis-A" un 540 kapitāldaļas SIA "Ziemeļlatvija", kas kopumā vērtas 38 418 eiro, kā arī divi nekustamie īpašumi Valkas pagastā. Savukārt viens nekustamais īpašums viņam ir lietošanā.

Tele2: VM iepirkums par mobilo sakaru pakalpojumiem neveicina godīgu konkurenci

Veselības ministrijas (VM) izsludinātais iepirkums par mobilo sakaru pakalpojumu nodrošināšanu ministrijai un tās padotības iestādēm neveicina godīgu konkurenci un ir pretrunā Konkurences padomes (KP) metodiskajam materiālam, kas ir nosūtīts visām mini...

Rīgas dome aicina vecākus atbalstīt skolotājus

Pedagogu streika pirmajā dienā Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas vadītāja Laima Geikina (PP) izplatījusi paziņojumu, kurā aicina vecākus atbalstīt skolotājus.

Aptuveni 20% Rīgas skolu skolotāju, bērnudārzu pedagogu un citu izglītības ...

Kā pedagogu streiks ietekmē skolu darbu, kā to vērtē skolēnu vecāki
Pirmdien sākas trīs dienu visas Latvijas pedagogu streiks, notiek arī pedagogu protesta akcija. Kā streiks ietekmējis Rīgas skolu darbu, un ko par streiku domā skolēnu vecāki, raidījumā "Spried ar Delfi" žurnālists Andris Auzāns izjautāja Rīgas domes I...


Komentāri