lv
K3YQ7FPqnsH8Kbi2pXhycZO3Tp01q9oElU2HHFGz
1607497

Nākamnedēļ būs pieejamas bezmaksas konsultācijas par mediācijas izmantošanu

Nākamnedēļ būs pieejamas bezmaksas konsultācijas par mediācijas izmantošanu

Sertificētu mediatoru padome laikā no 24.aprīļa līdz 28.aprīlim piedāvās bezmaksas mediatoru konsultācijas par mediācijas izmantošanu, informēja Sertificētu mediatoru padomē.

Šogad Mediācijas dienu laikā notiks vairāki pasākumi, kuru mērķis ir veicināt izpratni un informētību par mediāciju, mediācijas kā alternatīvas metodes tiesai konfliktu risināšanā pieejamību un izmantošanu.

Mediācija ir strīdu risināšanas veids, kas ir balstīts uz sadarbību un cieņpilnu komunikāciju, ļaujot izprast strīdā iesaistīto pušu kopīgās intereses un vērtības un rast abpusēji pieņemamu konflikta risinājumu.

Akcijas laikā sertificēti mediatori izbrauks uz dažādiem Latvijas reģioniem, lai sniegtu konsultācijas par mediāciju pašvaldību sociālo dienestu, bāriņtiesu pārstāvjiem un pašvaldību iedzīvotājiem.

Par konsultācijas laiku un vietu notiek vienošanās ar katru sertificētu mediatoru atsevišķi, iespējamas arī attālinātās konsultācijas.

Sertificētie mediatori tiksies gan ar izglītības iestāžu skolotājiem, bērniem un vecākiem, lai caur zināšanu papildināšanu un prasmju treniņiem veicinātu mediācijas prasmju pielietojumu ikdienas strīdu risināšanā.

VID nākamnedēļ rīkos semināru par nerezidentu ienākumiem un attālināto darbu

Valsts ieņēmumu dienests (VID) nākamnedēļ rīkos tiešsaistes semināru par nerezidentu ienākumiem un attālināto darbu, informēja VID pārstāvji.

Dienestā norāda, ka arvien biežāk darbu iespējams veikt teju no jebkuras vietas pasaulē, savukārt Latvija uz la...

Kādas izmaiņas sagaida vietējo 'hokeja dīķi'? Aizvadītā un gaidāmā sezona Pļāvēja vērtējumā
"Mogo"/LSPA laboja rekordus, "Zemgalei"/LLU saspringtais spēļu grafiks netraucēja kļūt par čempioniem, Rīgas "Dinamo" piedzīvoja krahu, trīs Lietuvas klubi iesaistījās sacensībās ar Latvijas klubiem, veidojot pirmā Baltijas čempionāta aprises, bet koma...
BIB pieteikumu atcelt un apturēt FKTK lēmumus tiesa skatīs maija beigās

Likvidējamās "Baltic International Bank" pieteikumu atcelt un apturēt Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) lēmumus, Administratīvā apgabaltiesa plāno skatīt 24.maijā plkst.13, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Banka ir lūgusi tiesu atcelt divus FK...



Komentāri