lv
267f95QyaNCMThrrKAWQAqN408rmb3ciGWYdsCOS
1607278

Kādas izmaiņas sagaida vietējo 'hokeja dīķi'? Aizvadītā un gaidāmā sezona Pļāvēja vērtējumā

Kādas izmaiņas sagaida vietējo 'hokeja dīķi'? Aizvadītā un gaidāmā sezona Pļāvēja vērtējumā
"Mogo"/LSPA laboja rekordus, "Zemgalei"/LLU saspringtais spēļu grafiks netraucēja kļūt par čempioniem, Rīgas "Dinamo" piedzīvoja krahu, trīs Lietuvas klubi iesaistījās sacensībās ar Latvijas klubiem, veidojot pirmā Baltijas čempionāta aprises, bet komanda Daugavpilī bija pārliecinoša pastarīte, kas vienā no spēlēm ielaida pat 20 vārtus, – aizvadītā "Optibet" Hokeja līgas (OHL) sezona bija notikumiem bagāta. Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretārs Roberts Pļāvējs sarunā ar portālu "Delfi" sniedz vērtējumu par aizvadīto sezonu un iezīmēja, kas turnīru sagaida nākotnē.
BIB pieteikumu atcelt un apturēt FKTK lēmumus tiesa skatīs maija beigās

Likvidējamās "Baltic International Bank" pieteikumu atcelt un apturēt Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) lēmumus, Administratīvā apgabaltiesa plāno skatīt 24.maijā plkst.13, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Banka ir lūgusi tiesu atcelt divus FK...

Latvijā reģistrēto apdraudēto unikālo IP adrešu skaits martā pieaudzis 3,3 reize

Latvijā šogad martā reģistrētas 232 127 kādam kibertelpas apdraudējumam pakļautas unikālas IP adreses, kas ir 3,3 reizes vairāk nekā 2022.gada martā.

Ta liecina informācijas tehnoloģiju drošības incidentu novēršanas institūcijas "Cert.lv" publicētā kibe...

ĀM skaidroties izsaukusi Ķīnas vēstniecības Rīgā pilnvaroto lietvedi

Ņemot vērā nepieņemamos Ķīnas vēstnieka Francijā izteikumus par starptautiskajām tiesībām un valstu suverenitāti, Latvijas Ārlietu ministrija paskaidrojumu sniegšanai pirmdien ir izsaukusi Ķīnas vēstniecības Rīgā pilnvaroto lietvedi, sociālajā vietnē "...



Komentāri