lv
cBQVTMLCj3RkDH6WLLMME2hq0hzn5OwjS2QdKIVb
1581213

Brigmanis: Piemēram, es vismaz šobrīd netaisos balsot ne par vienu no viņiem

Brigmanis: Piemēram, es vismaz šobrīd netaisos balsot ne par vienu no viņiem

"Ja tiek rēķināts 50 uz 50, tad patreiz nevienam nav balsu," komentējot prezidenta amata kandidātu Ulža Pīlēna un Egila Levita izredzes, intervijā laikrakstam "Diena" saka viens no Zaļo un Zemnieku savienības vadošajiem politiķiem Augusts Brigmanis.

"Jo, piemēram, es netaisos balsot, vismaz šobrīd, ne par vienu no viņiem," viņš turpina.

"Par Levitu ir pilnīgi skaidrs, jo visa viņa izturēšanās jau no laika gala ir bijusi tāda, ka zaļie zemnieki tika uzskatīti un joprojām, man liekas, tiek uzskatīti par kaut kādu partiju, kas Latvijai nav sevišķi uzticama, tā maigi izsakoties.

Tā viņš sašķiroja partijas, lai gan, protams, vārdā nav nosaucis, bet mājiens ir diezgan nepārprotams, līdz ar to man tā šķirošana pati par sevi nav pieņemama, jo sabiedrība tomēr ir nobalsojusi par Saeimu tādu, kāda viņa ir, un katram ir savs vēlētājs, un neviens deputāta mandāts nav labāks par otru.

Līdz ar to par Levitu tas ir pilnīgi skaidrs.

Par Pīlēnu, es pieņemu, savas domas varu arī mainīt, bet pašreizējā brīdī man nav pietiekošu argumentu, lai par viņu balsotu."

Sāksies Rīgas modes nedēļa

Galvaspilsētā no šodienas līdz piektdienai, 21.aprīlim, norisināsies Rīgas modes nedēļa, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāji.

Rīgas modes nedēļai pasākumus ir pieteikuši vairāk nekā 15 zīmoli, kuru vidū ir gan debitanti, gan ārzemju zīmoli, gan vi...

Izsludināts valsts aizsardzības dienesta likums; jau šovasar pirmais iesaukums

Valsts prezidents Egils Levits otrdien oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis" izsludinājis Saeimas pieņemto Valsts aizsardzības dienesta (VAD) likumu, kas paredz, ka jau šovasar notiks pirmais brīvprātīgais jauniešu iesaukums dienestā.

Likums stājas s...

Vītoliņš vīlies Girgensonā: Likās, ka viņš tomēr atradīs spēkus, atbrauks spēlēt

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš sarunā ar Latvijas Televīziju komentējis Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Bufalo “Sabres” spēlētāja Zemgus Girgensona lēmumu nepievienoties valstsvienībai.

“Bija pārsteigums par Girgensonu. ...



Komentāri