lv
RIXF0idVFPKOopcO5Z0ikWz9tKx2FsDFrCJuWx20
1580991

Sāksies Rīgas modes nedēļa

Sāksies Rīgas modes nedēļa

Galvaspilsētā no šodienas līdz piektdienai, 21.aprīlim, norisināsies Rīgas modes nedēļa, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāji.

Rīgas modes nedēļai pasākumus ir pieteikuši vairāk nekā 15 zīmoli, kuru vidū ir gan debitanti, gan ārzemju zīmoli, gan vietējie nozares pārstāvji. Latvijas modes nozares galvenā notikuma pasākumi apvieno vairākus formātus vienlaikus: modes skates uz "Hanzas perona" podija un jaunā vietā - "Zunda Towers", prezentācijas, semināru par ilgtspējīgu modi nozares profesionāļiem un tematiskus sarīkojumus.

Lai pievērstu uzmanību ilgtspējībai, Rīgas modes nedēļas atklāšanu iezīmēs starptautisks izglītojošs seminārs "Ilgtspējīga mode: stereotipi un īstenība Nr. 2". Rīgas modes nedēļas programmas izglītojošo daļu tajā pašā dienā paplašinās filma un lektorijs "Vestvuda: panka, leģenda, aktīviste", kā arī lekcijas par modi Rīgas Modes muzejā.

No Latvijas zīmoliem Rīgas modes nedēļā piedalīsies "Amoralle", "Ksenia Danilova", "One Wolf", "Slow Beachwear", "Natalija Jansone", "Iveta Vecmane", "Volga Vintage" un citi.

Izsludināts valsts aizsardzības dienesta likums; jau šovasar pirmais iesaukums

Valsts prezidents Egils Levits otrdien oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis" izsludinājis Saeimas pieņemto Valsts aizsardzības dienesta (VAD) likumu, kas paredz, ka jau šovasar notiks pirmais brīvprātīgais jauniešu iesaukums dienestā.

Likums stājas s...

Vītoliņš vīlies Girgensonā: Likās, ka viņš tomēr atradīs spēkus, atbrauks spēlēt

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš sarunā ar Latvijas Televīziju komentējis Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Bufalo “Sabres” spēlētāja Zemgus Girgensona lēmumu nepievienoties valstsvienībai.

“Bija pārsteigums par Girgensonu. ...

Biļetes uz pirmajām pasaules čempionāta atklāšanas spēlēm ir gandrīz izpārdotas

Biļetes uz pirmajām pasaules čempionāta hokejā atklāšanas spēlēm ir gandrīz izpārdotas, aģentūrai LETA atklāja 2023.gada pasaules hokeja čempionāta Latvijas organizatoriskās komitejas vadītājs Edgars Buncis.

Vienlaikus viņš atzina, ka kopumā biļešu pārd...



Komentāri