lv
vupD3Ut7uGh8bI9HfR90z9ym1ulA2PcD6q24ysaS
1580989

Vītoliņš vīlies Girgensonā: Likās, ka viņš tomēr atradīs spēkus, atbrauks spēlēt

Vītoliņš vīlies Girgensonā: Likās, ka viņš tomēr atradīs spēkus, atbrauks spēlēt

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš sarunā ar Latvijas Televīziju komentējis Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Bufalo “Sabres” spēlētāja Zemgus Girgensona lēmumu nepievienoties valstsvienībai.

“Bija pārsteigums par Girgensonu. Biju domājis, ka viņš tomēr atradīs spēkus un atbrauks spēlēt. Situācija ir tāda, kāda tā ir un mums no tās jāiziet. Spēlētāji mums ir – vajadzīgs hokejists, kas spēs viņu aizvietot,” izteicies Vītoliņš.

LTV uzsver, ka šobrīd izlase ļoti lielu uzmanību pievērš fiziskajai sagatavotībai.

“Spēļu fiziskā sagatavotība ļoti atšķiras no treniņiem,” komentējis aizsargs Kristaps Zīle. “Vajadzīga spēļu prakse, tāpēc gribas ātrāk uzspēlēt pārbaudes spēles, jo tas dod daudz ko.”

Tāpat medijs norāda, ka šonedēļ izlases treniņiem pievienosies arī uzbrucējs Rihards Marenis, bet nedēļas turpinājumā arī aizsargs Miks Tumānovs un uzbrucējs Rodrigo Ābols. Tikmēr Toms Andersons pašlaik ir apslimis, bet plānots, ka arī viņš tuvākajā laikā būs valstsvienības rīcībā.

Sagatavošanās posmu Latvijas valstsvienība noslēgs ar spēli 4.maijā viesos ar Dānijas izlasi. Pasaules čempionāts, kuru kopīgi rīkos Somijas pilsētā Tampere un Rīga, norisināsies no 12. līdz 28.maijam. Rīgā norisināsies vienas grupas spēles, kurās spēkus mēros Kanāda, Čehija, Šveice, Slovākija, Latvija, Norvēģija, Kazahstāna un Slovēnija, kā arī divi ceturtdaļfināla mači.

Biļetes uz pirmajām pasaules čempionāta atklāšanas spēlēm ir gandrīz izpārdotas

Biļetes uz pirmajām pasaules čempionāta hokejā atklāšanas spēlēm ir gandrīz izpārdotas, aģentūrai LETA atklāja 2023.gada pasaules hokeja čempionāta Latvijas organizatoriskās komitejas vadītājs Edgars Buncis.

Vienlaikus viņš atzina, ka kopumā biļešu pārd...

Rozenvalds: Prezidenta ievēlēšanai varētu būt jārīko vairākas kārtas

Valsts prezidenta ievēlēšanai varētu būt jārīko vairākas kārtas, aģentūrai LETA sacīja politologs Juris Rozenvalds.

Līdzšinējo sastingumu politologa ieskatā sašūpoja uzņēmēja Ulda Pīlēna izvirzīšana Valsts prezidenta amatam. Rozenvalda ieskatā, tas esot...

Izsludināts Valsts aizsardzības dienesta likums
Valsts prezidents Egils Levits otrdien oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis" izsludinājis Saeimas pieņemto Valsts aizsardzības dienesta (VAD) likumu, kas paredz, ka jau šovasar notiks pirmais brīvprātīgais jauniešu iesaukums dienestā.


Komentāri