lv
qqqPjjjWBBPX28YMwmTw6q3i26pYvECtjxfwVrJ2
1561993

Vai Putinam ir atomkara plāns? Vērtē NATO «Stratcom» eksperts Jānis Karlsbergs

Vai Putinam ir atomkara plāns? Vērtē NATO «Stratcom» eksperts Jānis Karlsbergs
Ja salīdzina Aukstā kara draudus ar Krievijas līdera Vladimira Putina pašreizējo kodolkara retoriku, jāsecina, ka tolaik tā bija sistēma ar atskaites punktiem un pasaule bija daudz prognozējamāka, bet Putins stratēģiski domāt nespēj. Viņa draudi drīzāk līdzinās tam, kā izrēķinās bandīti – man vienkārši ir liels ierocis, jums no manis būs baidīties, Latvijas Radio raidījumā "Brīvības bulvāris" vērtēja NATO Stratēģiskās komunikācijas un izcilības centra ("Stratcom") vadošais eksperts Jānis Karlsbergs.
Levits: Eiropas kultūras galvaspilsētas ir viens no ES veiksmes stāstiem

Eiropas kultūras galvaspilsētas ir viens no Eiropas Savienības (ES) veiksmes stāstiem, viesojoties Portugālē, uzsvēra Latvijas prezidents Egils Levits.

Kā informēja Valsts prezidenta kancelejas Mediju centra komunikācijas speciāliste Elīna Kresa, Levita...

Rīgā notiks vēja enerģijas konference

Trešdien, 19.aprīlī, Rīgā norisināsies vēja enerģijas nozares konference "WindWorks. Moving Energy", kura pulcēs vairāk nekā 40 pieredzējušus enerģētikas ekspertus, organizāciju pārstāvjus un politikas veidotājus no Latvijas, Igaunijas, Norvēģijas, Lie...

atvijas tenisistes Kingas kausa duelī zaudē Turcijai

Latvijas tenisistes Beatrise Zeltiņa un Diāna Marcinkēviča piektdien Antaljā Billijas Džīnas Kingas kausa Eiropas/Āfrikas zonas pirmās grupas dueļa vienspēļu mačos zaudēja turcietēm.

Panākot 2-0, Turcijas tenisistes nodrošinājušas uzvaru arī komandu due...



Komentāri