lv
tzWockEpqOLzGdoROtWfNdUrwrXvW7SDvBiFRTFm
1552237

Meijeris iemet trīs metienus FIBA Čempionu līgas spēlē, bet Hapoel zaudē

Meijeris iemet trīs metienus FIBA Čempionu līgas spēlē, bet Hapoel zaudē

Latvijas basketbolists Mareks Mejeris trešdien FIBA Čempionu līgas ceturtdaļfināla otrajā spēlē guva deviņus punktus, taču tas neglāba viņa pārstāvēto Jeruzalemes "Hapoel" no zaudējuma.

"Hapoel" viesos ar rezultātu 78:94 (21:20, 16:27, 21:23, 20:24) piekāpās Atēnu AEK vienībai, kurai savainojuma dēļ nevarēja palīdzēt Jānis Strēlnieks. Sērija līdz divām uzvarām rezultāts kļuva neizšķirt 1-1.

Mejeris Jeruzalemes komandā laukumā bija 23 minūtes un 50 sekundes, kuru laikā grozā meta vienu no četriem divu punktu metieniem, divus tālmetienus un vienu no diviem soda metieniem. Viņa kontā arī četras atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, divas piezīmes un divas kļūdas, noslēdzot maču ar efektivitātes koeficientu astoņi un +/- rādītāju -8.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 24 gūtajiem punktiem bija Brintons Lemars, kamēr starp viesiem ar 28 punktiem izcēlās Levi Rendolfs.

Trešdien maču aizvadīs vēl Mārcis Šteinbergs un Manrezas "Baxi", kas spēkosies ar Tenerifes "Lenovo". Pirmajā sērijas spēlē pie panākuma tika Tenerifes vienība.

Otrdien ceturtdaļfināla otrajā spēlē neveiksmi piedzīvoja Rodiona Kuruca pārstāvētā un Lukas Banki vadītā Strasbūras SIG komanda, kas ar 66:76 piekāpās Bonnas "Telekom", sērijā rezultātam kļūstot 1-1.

Ceturtdaļfinālu trešie mači paredzēti 18. un 19.aprīlī.

Ceturtdaļfinālā uzvarētāji tiek noskaidroti dueļos līdz divām uzvarām, bet sezona noslēgsies ar "Final Four" turnīru maijā. Pusfināla izloze notiks aprīļa beigās pilsētā, kura uzņems finālčetrinieka spēles.

Otrajā grupu turnīrā 16 komandas bija sadalītas četrās apakšgrupās, pirmo divu vietu ieguvējām kvalificējoties ceturtdaļfinālam.

Pagājušajā sezonā divu Spānijas komandu cīņā finālā Tenerifes "Lenovo" ar 98:87 pieveica "Baxi".

«TTT Rīga» basketbolistes kā pirmās sasniedz Latvijas čempionāta finālu
"TTT Rīga" trešdien ar 92:68 uzvarēja "Liepāja/LSSS" vienību, sērijā līdz divām uzvarām svinot panākumu ar 2-0 un sasniedzot Latvijas sieviešu basketbola čempionāta finālu, liecina organizatoru informācija.
Gūtmanis: Pārtikas nodrošinājums ir nacionālās drošības jautājums

Galvenais mērķis, turpinot darbu Lauksaimniecības organizāciju sadarbības padomes (LOSP) valdē, ir panākt, lai lēmumu pieņēmēji saprot, ka pārtikas nodrošinājums ir nacionālās drošības jautājums, pauda LOSP valdes priekšsēdētājs Guntis Gūtmanis.

Gūtmani...

Sprindžuks: Tekstila dalītās vākšanas sistēmas vājais posms ir plānošana

Tekstila dalītās vākšanas sistēmas vājais posms ir plānošana un sarunas ar pašvaldībām par administratīvo ietvaru, uzskata vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Māris Sprindžuks (AS).

Ministra birojā informēja, ka šī gada sākumā Latvijā s...



Komentāri