lv
xjr4djJfxUmYH03dfFZZs1GwiwqMOnvxz9h94vdy
1527994

Medmāsa Sarmīte Cīrule frontē Ukrainā Lieldienas nesvin: «Šis ir smags laiks»

Medmāsa Sarmīte Cīrule frontē Ukrainā Lieldienas nesvin: «Šis ir smags laiks»
Šīs Lieldienas frontē Ukrainā sagaidīs Latvijas gada cilvēks medicīnā – māsa Sarmīte Cīrule. Pārcietusi sprādzienu un kontūziju, viņa ir atgriezusies savā rotā un atkal ir rotas galvenā mediķe. Sarmīte stāsta, ka ierakumos svētku nav, katra diena ir diena, kad karavīri cīnās par izdzīvošanu. Lielākā Lieldienu mistērija te ir jautājums, vai gana ātri tiks saņemti tik ļoti nepieciešamie ieroči.
Viesnīcu operators prognozē - gaidāmā tūrisma sezona Latvijā pārspēs 2019. gadu

Šī tūrisma sezona būs 2019.gada līmenī un labāka, jo šajā gadā Rīgā ir vairāki nozīmīgi pasākumi, kas piesaistīs ārvalstu tūristus, prognozēja viesnīcu operatora SIA "Mogotel" mārketinga direktors Igors Porohs.

Cita starpā viņš minēja Pasaules hokeja če...

Vēl viens latvietis NHL? Balinskis tuvu pārejai uz Panthers

Latvijas aizsargs Uvis Jānis Balinskis hokejista karjeru varētu turpināt Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubā Floridas "Panthers", piektdien ziņo čehu tīmekļa vietne "isport.blesk.cz".

Šosezon Balinskis Liberecas "Bīlī Tygrži" vienības rindās pamatturnīr...

Barības un energoresursu dārdzības dēļ vistas turēt kļuvis sarežģītāk
Pieprasījums pēc olām ir liels ne vien šonedēļ, bet nu jau krietnu laiku tirgū kopumā. Putnkopības nozarē Eiropā valda deficīts un tas atbalsojas arī Latvijas laukos. Saspringtais laiks vistām un to saimniekiem ilgs līdz pat maija vidum, jo šobrīd ir ī...


Komentāri