lv
tBey9FYccmV3tdF2z5qnqGIexaChMTvQtVhHioMM
1527561

Barības un energoresursu dārdzības dēļ vistas turēt kļuvis sarežģītāk

Barības un energoresursu dārdzības dēļ vistas turēt kļuvis sarežģītāk
Pieprasījums pēc olām ir liels ne vien šonedēļ, bet nu jau krietnu laiku tirgū kopumā. Putnkopības nozarē Eiropā valda deficīts un tas atbalsojas arī Latvijas laukos. Saspringtais laiks vistām un to saimniekiem ilgs līdz pat maija vidum, jo šobrīd ir īpaši augsts inficēšanās risks ar putnu gripu.
Izlasi, kā vecāki un jaunieši reaģējuši uz VAD likuma pieņemšanu

Līdz ar Valsts aizsardzības dienesta (VAD) likuma pieņemšanu jauniešiem un viņu vecākiem ir liela interese par iestāšanos armijā, pastāstīja Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandiera Leonīda Kalniņa preses virsniece Sandra Brāle.

Kopš trešdien Saeimā pie...

Amatpersona atklāj, kad ūdens līmenis Daugavpilī varētu pazemināties

Kopš ceturtdien Daugavpilī tika izsludināts oranžais plūdu riska brīdinājums, situācija nav mainījusies, taču jau šovakar iespējama ūdens līmeņa pazemināšanās, pastāstīja Daugavpils domes izpilddirektora vietnieks Kārlis Rasis.

Ceturtdien Daugavas ūdens...

TIEŠRAIDE: Latvijas - Igaunijas basketbola līgas «Final 4» pusfināls. «Tartu Universitāte»/«Maks & Moorits» – «Prometey»
Milžu cīņas Latvijas-Igaunijas basketbola līgā sākas piektdien – "Final 4" pusfinālā pirmie cīņu aizvada Nikolaja Mazura trenētā "Tartu Universitāte/Maks & Moorits" un Rīgā bāzētā Slobožanskas "Prometey". Tiešraide LTV7 un LSM.lv.


Komentāri