lv
zcopqW1QSVAs9XV06OviIWgseH6Qq2oHJ6Sm33zv
1526898

TIEŠRAIDE: Latvijas - Igaunijas basketbola līgas «Final 4» pusfināls. «Tartu Universitāte»/«Maks & Moorits» – «Prometey»

TIEŠRAIDE: Latvijas - Igaunijas basketbola līgas «Final 4» pusfināls. «Tartu Universitāte»/«Maks & Moorits» – «Prometey»
Milžu cīņas Latvijas-Igaunijas basketbola līgā sākas piektdien – "Final 4" pusfinālā pirmie cīņu aizvada Nikolaja Mazura trenētā "Tartu Universitāte/Maks & Moorits" un Rīgā bāzētā Slobožanskas "Prometey". Tiešraide LTV7 un LSM.lv.
Latvijas labākā tenisiste Ostapenko tomēr nepievienosies izlasei

Latvijas tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko tomēr nepievienosies Latvijas izlasei Billijas Džīnas Kingas kausa izcīņas aprīļa cīņās, ziņo tīmekļa vietne "Sportacentrs.com".

Atsaucoties uz Latvijas Tenisa savienības (LTS) sabiedrisko attiecību speciālis...

Noskaidrots kā izskatās tipiskais Krieviju atbalstītājs Latvijā

Tipiskākais agresīvu un Krieviju atbalstošu komentāru autors ir Rīgas reģionā dzīvojošs Latvijas nepilsonis, liecina Valsts drošības dienesta (VDD) pagājušā gada darbības pārskats.

Pārskatā minēts, ka Kremļa radītā kara propaganda neizbēgami atstāja iet...

'Par Ukrainu, par Krievijas atjēgšanos no kara neprāta' – cilvēki Vecrīgā dodas krusta ceļā
Par mieru, par Latviju un ikvienu cilvēku, par to, lai situācija Ukrainā atrod risinājumu, un par Krievijas atjēgšanos no kara neprāta, iesākot Ekumenisko krusta ceļu Vecrīgā, lūdzās un citus aizlūgt aicināja Latvijas Romas katoļu baznīcas Rīgas arhidi...


Komentāri