lv
2UgeSGnGTbrPN7Ats5xPK0dMQKAPJGR1GgSNBPUG
1521533

Kate Vilka: 'Pirmo reizi spēles laikā neskatījos uz tablo – baudīju brīdi'

Kate Vilka: 'Pirmo reizi spēles laikā neskatījos uz tablo – baudīju brīdi'
Starplaikā starp “TTT Rīga” emocionālo uzvaru Betsafe Baltijas Sieviešu basketbola līgas finālturnīrā un Latvijas čempionāta pusfināla sēriju startu “Basketstudijā 2+1” viesojās “TTT Rīga” kapteine Kate Vilka.Runājām par:- aizraujošajiem sižeta pavērsieniem spēlē “TTT Rīga” – “Kibirkštis”;- spēlēšanu, neskatoties uz rezultāta tablo un īpašo iedvesmu;- pēdējā uzbrukuma scenāriju un norisi;- atkarību raisošām emocijām, kādas gūstamas tikai sportā;- atgriešanos basketbolā pēc dēliņa piedzimšanas;- trenera uzticību un pašas ticību sev;- “TTT Rīga” jaunā modeļa tapšanas procesu;- psiholoģisko pārsvaru divcīņās ar RSU komandu;- darbiņu, kas vēl jāpadara aprīlī;- valstsvienības mērķiem Eiropas čempionātā;- plānošanu un dzīves plūdumu.43 minūtes par sieviešu basketbola aktualitātēm un sievieti basketbolā!06.04.2023. epizode.
#6 Jaunā pasaule. Žaneta Ozoliņa
Žaneta Ozoliņa ir Latvijas Universitātes profesore. Podkāstā ar viņu sarunājas Rita Ruduša un Henriks Eliass Zēgners, mēģinot iezīmēt, kā attīstīsies karš Ukrainā. Ko īsti grib Putins? Cik drīz beigsies karš? Vai Krievijā kaut kas var mainīties? Kā uz ...
Gutkovskis ar "Rakow" komandu sasniedz Polijas kausa finālu

Latvijas futbola izlases uzbrucēja Vladislava Gutkovska pārstāvētā Čenstohovas "Rakow" komanda trešdien sasniedza šīs sezonas Polijas kausa finālu, kurā tiksies ar Varšavas "Legia" komandu.

Pusfinālā "Rakow" viesos ar rezultātu 1:0 (0:0) pārspēja Lenčna...

Latvijā ar tiesībām strādāt par sporta treneri šobrīd reģistrēti ap 5000 speciāl

Latvijā Sertificēto sporta speciālistu reģistrā 2022.gada beigās bija iekļauti 4904 speciālisti ar tiesībām strādāt par sporta treneri, norāda Latvijas Sporta federāciju padome (LSFP) publiskotajā aizvadītā gada pārskatā par sertifikāciju.

LSFP Komunikā...



Komentāri