lv
WYM80xciSy2J2ZXYH6jGImRZamB4TA5ZD5vAKXzz
1515297

Sūdzība: Šoferis krievu lamuvārdiem kliedz uz pasažieriem

Sūdzība: Šoferis krievu lamuvārdiem kliedz uz pasažieriem

“Rakstu sūdzību par 22.Rīgas satiksmes autobusa 68411. maršrutu no lidostas “Rīga” līdz Abrenes ielai vadītāju,” informēja sašutušais Emīls.

Pasažieris aprakstījis notikumu. Ārzemnieki bija iegādājušies elektronisko biļeti un nezināja, kā ar to rīkoties. Viņi vērsās pēc palīdzības pie autobusa vadītāja. Vadītājs sāka kliegt krievu valodā. Latvijas viesi pilnīgi apmulsuši klusējot apsēdās sēdvietās. Tad vadītājs piecēlās un kliedza jau uz sēdošajiem pasažieriem: "Ko jūs darāt?" un, krieviski lamājoties, norādīja uz elektronisko biļešu automātu.

Turklāt kāda vietējā iedzīvotāja vēlējās reģistrēt savu e-talonu, taču viņai bija vecā tipa biļete un tas viņai nekādi neizdevās. Arī viņa vērsās pie vadītāja ar jautājumu, kas noticis ar e-talonu. Šoferis kaut ko nomurmulējis krieviski un norādījis uz maksājumu termināli, atminas Emīls.

“Pretīga attieksme. Kāpēc šoferi šajā maršrutā nerunā angliski un tik nicinoši izturas pret pasažieriem? Iesaku uzrakstīt par šo šoferi, lai pārbauda autovadītāja uzvedību darba vietā, kā arī angļu valodas zināšanas,” aizvainots ir vīrietis.

Lielbritānija Baltijas gaisa telpā patrulēs ar Eurofighter Typhoon

Lielbritānija no Vācijas pārņēmusi NATO patrulēšanas misijas Baltijas valstu gaisa telpā atbalstu no Emari gaisa spēku bāzes Igaunijas ziemeļrietumos.

Lielbritānijas Karaliskie gaisa spēki misiju veiks ar iznīcinātājiem "Eurofighter Typhoon".

Vācija mis...

Cilvēkus aicina savākt ciršanas atliekas pēc «Rīgas mežu» darbiem Mežaparkā un Sarkandaugavā
Gada sākumā SIA "Rīgas meži" gan Sarkandaugavā, gan Mežaparkā veica meža tīrīšanas darbus, lai izzāģētu vecās papeles, kuras gadu desmitiem augot, jau bija kļuvušas pārāk bīstamas, turklāt ik pavasari apkaimju iedzīvotājiem traucēja pa gaisu lidojošās ...
Armands Puče: Lai visa pasaule tad redz un brīnās...
Pasaules hokeja čempionāta rīkošana nāk komplektā ar ziņām – patiesām vai varbūt viegli dramatizētām –, ka mēs it kā esot pirmā valsts pasaulē, kas liek saviem iedzīvotājiem maksāt vislielākos komunālos maksājumus. Kā smejies, tas netraucē, jo galvenai...


Komentāri