lv
G09qnKrBdMjcM1AOTzhXJ9iyKFh7uFSxcEAeyZqc
1515276

Cilvēkus aicina savākt ciršanas atliekas pēc «Rīgas mežu» darbiem Mežaparkā un Sarkandaugavā

Cilvēkus aicina savākt ciršanas atliekas pēc «Rīgas mežu» darbiem Mežaparkā un Sarkandaugavā
Gada sākumā SIA "Rīgas meži" gan Sarkandaugavā, gan Mežaparkā veica meža tīrīšanas darbus, lai izzāģētu vecās papeles, kuras gadu desmitiem augot, jau bija kļuvušas pārāk bīstamas, turklāt ik pavasari apkaimju iedzīvotājiem traucēja pa gaisu lidojošās pūkas. Nu tās ir nozāģētas, bet šajā vietā zemi klāj ciršanas darbu atliekas, kuras, iepriekš piesakoties, bez maksas drīkst savākt iedzīvotāji, vēstīja Latvijas Televīzijas raidījums "4. studija".
Armands Puče: Lai visa pasaule tad redz un brīnās...
Pasaules hokeja čempionāta rīkošana nāk komplektā ar ziņām – patiesām vai varbūt viegli dramatizētām –, ka mēs it kā esot pirmā valsts pasaulē, kas liek saviem iedzīvotājiem maksāt vislielākos komunālos maksājumus. Kā smejies, tas netraucē, jo galvenai...
Wizards bez Porziņģa ierindā zaudē Bucks basketbolistiem (+VIDEO)

Bez saslimušā Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa sastāvā otrdien zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē piedzīvoja Vašingtonas "Wizards", kas savā laukumā ar 128:140 (29:32, 33:43, 35:39, 31:26) atzina Milvoki "Bucks" pārākumu.

Vi...

6:0! Latvijas hokejistēm graujoša uzvara Pasaules čempionāta spēlē

Latvijas sieviešu hokeja izlase otrdien Mehiko pasaules čempionāta (PČ) otrās divīzijas A grupas jeb ceturtā līmeņa otrajā spēlē ar 6:0 (3:0, 1:0, 2:0) sagrāva Islandes valstsvienību.

Latvijas izlases labā šajā mačā pa diviem vārtiem guva Līga Miljone u...



Komentāri