lv
8wvzL073xrZXqlk7VmxuDMvumiMLxYmFG44tFO6l
1505416

Latvijā ar papildizrādēm uzstāsies humorists Galkins

Latvijā ar papildizrādēm uzstāsies humorists Galkins

Dzintaru koncertzālē 7.augustā un Daugavpils Kultūras pilī notiks Krievijā par "ārvalstu aģentu" pasludinātā humorista Galkina papildkoncerti, informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Danute Vareikaite.

Galkina koncerts Rēzeknē ir izpārdots, uz koncertu Jūrmalā atlikušas dažas biļetes, sagaidāms, ka biļetes izpirks arī uz koncertiem Rojā un Liepājā.

Savos vasaras koncertos populārais komiķis Latvijas skatītājus iepazīstinās jaunu koncertprogrammu.

"Galkina talants padara viņa koncertus par žanru kaleidoskopu, kur ir gan parodijas, gan dziesmas, gan priekšnesumi no televīzijas šoviem," vēsta koncertu rīkotāji un atzīmē, ka pagājušajā gadā Galkina vasaras koncerti Latvijā bija pilnībā izpārdoti.

Viņi pauž prieku, ka izdevies sarīkot divus koncertus Jūrmalā, kā arī iekļaut grafikā vēl vienu pilsētu - Daugavpili.

Ventspils koncertzāles jaunais mākslinieciskais vadītājs būs diriģents Guntis Cimiņš
Sekmīgi noslēdzies konkurss uz SIA "Kurzemes filharmonija" mākslinieciskā vadītāja amatu, kura darba pienākumos būs nodrošināt koncertzāles "Latvija" un teātra nama "Jūras vārti" māksliniecisko darbību. Konkursā par piemērotāko tika atzīts daudzu starp...
Oksfordas Universitātē Latvijas vidējo izglītību joprojām neatzīst. Kā tā?

Oksfordas Universitātē, kur Lietuvas un Igaunijas diplomi atzīti par derīgiem, Latvijas atestāts netiek pieņemts. Latvija tiek ierindota līdzās tādām valstīm kā Krievija, Afganistāna, Lesoto un citām, vēsta LTV "Panorāma". Kā tā?

E-pasta sarakstē Oksfor...

Ukrainas kareivis: Esmu drošs, ka Daugavpilī jau atrodas krievu militāristi

"Esmu pārliecināts, ka pašlaik Daugavpilī jau atrodas krievu militāristi, kas ir pārģērbušies civilajā apģērbā un dzīvo pilsētā." Tā TV3 saka Ukrainas karavīrs Ņikita Tarenovs, kurš dzimis un audzis Latvijā, bet tagad guvis pieredzi, karojot Ukrainas f...



Komentāri