lv
9m1qlJLV8T7ZMXhIyW9Xsq57ThuottcrAwpdwdun
1438534

Festivāls «Laba daba» papildina programmu ar mūziķiem no Latvijas un ārvalstīm

Festivāls «Laba daba» papildina programmu ar mūziķiem no Latvijas un ārvalstīm
No 4. līdz 6. augustam norisināsies mūzikas un mākslas festivāls "Laba daba", pulcējot gan pašmāju, gan ārvalstu mūziķus, teātra, dejas un performanču māksliniekus. Izsludinātā muzikālā programma tiek papildināta ar vēl 13 mūzikas grupām un projektiem no Latvijas un ārvalstīm, informēja festivāla rīkotāji.
Daiļslidotāja Stepčenko pasaules čempionātā veiksmīgi debitē ar 18. vietu īsajā programmā
Latvijas daiļslidotāja Sofja Stepčenko debijā pasaules čempionātā trešdien Japānā sasniedza 18. vietu īsajā programmā un droši kvalificējās izvēles slidojumam, kura noslēgumā piektdien kļūs zināmas medaļu ieguvējas.
Vairāk nekā 60% latviešu neinvestē finanšu instrumentos

Latvijā 64% Latvijas iedzīvotāju šobrīd neinvestē finanšu instrumentos, turklāt lielākā daļa jeb 82% no viņiem arī turpmāk nav gatavi sākt investēt, informēja "SEB bankas" pārstāvji, atsaucoties uz bankas veiktās aptaujas datiem.

Visbiežāk no ieguldīšan...

Bļugers Lasvegasā izdzīvojies veiksmīgi un izmanto savas iespējas
Nonākot Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubā Lasvegasas "Golden Knights" Latvijas hokejists Teodors Bļugers sākumā nezināja, ko darīt pirmsspēles iesildīšanās laikā, bet otrdien viņš savu 10. spēli jaunajā komandā atzīmēja ar vārtu guvumu un piekto rezu...


Komentāri