lv
09ASNl1HQD7sm5EhdrzF8Eljwubsjbk9uCgb4NdL
1438324

Bļugers Lasvegasā izdzīvojies veiksmīgi un izmanto savas iespējas

Bļugers Lasvegasā izdzīvojies veiksmīgi un izmanto savas iespējas
Nonākot Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubā Lasvegasas "Golden Knights" Latvijas hokejists Teodors Bļugers sākumā nezināja, ko darīt pirmsspēles iesildīšanās laikā, bet otrdien viņš savu 10. spēli jaunajā komandā atzīmēja ar vārtu guvumu un piekto rezultativitātes punktu, apliecinot, ka jaunajā komandā iejuties ļoti veiksmīgi.
Vakar astoņi apreibuši šoferi saņēmuši kriminālprocesu

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem apturēti septiņi autovadītāji alkohola reibumā un divi - narkotisko vielu ietekmē, informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

No visiem deviņiem apreibušajiem autovadītājiem pret vienu sākta adminis...

Studenti skumst pēc likvidētās 30 centu biļetes «Rīgas satiksmes» transportos
Pāris mēnešus pēc "Rīgas satiksmes" sabiedriskā transporta biļešu tarifu izmaiņām dažas iedzīvotāju grupas aizvien nemierā ar jaunajām cenām – rīdzinieki sūkstās, ka brīvdienās vairs nav 60 centu biļetes, bet studenti, kuri kopš kovida pandēmijas un en...
«Sporta studijas» arhīvos: Ķelnē uz pasaules hokeja čempionātu ierodas 8000 Latvijas fanu
Latvijas hokeja izlase 2001. gada pavasarī spēkojās pasaules čempionātā Ķelnē. Latvijas žurnālisti valstsvienību pirms čempionāta nodēvēja par Sapņu komandu, jo pirmoreiz ierindā bija pieci spēlētāji ar pierakstu Nacionālajā hokeja līgā (NHL).


Komentāri