lv
g9TIlF1d8goHgnQrGzrGSuLN86U0gXwGWkFrEnlp
1371885

Apšaudē Hamburgas baznīcā vairāki cilvēki nogalināti

Apšaudē Hamburgas baznīcā vairāki cilvēki nogalināti

Vācijas ziemeļu pilsētā Hamburgā ceturtdienas vakarā notika apšaude baznīcā, kurā nogalināti vairāki cilvēki un daži ievainoti, un starp mirušajiem var būt arī uzbrucējs, paziņoja Hamburgas policija.

Policija un Hamburgas federālās zemes Iekšlietu ministrija vēl nav apstiprinājušas upuru skaitu.

Laikraksts "Bild" ziņoja, ka apšaude notikusi Jehovas liecinieku Valstības zālē un tajā nogalināti septiņi un ievainoti vismaz astoņi cilvēki.

Policija uzbrukuma laikā aicināja sabiedrību izvairīties no notikuma vietas, katastrofu brīdinājumu lietotnē nosūtot paziņojumu par "ārkārtējām briesmām".

"Saskaņā ar pirmajām norādēm tika raidīti šāvieni baznīcā Dēlbēges ielā Grosborsteles rajonā. Vairāki cilvēki tika nopietni ievainoti, daži pat nāvējoši," tviterī paziņoja Hamburgas policija.

"Šobrīd nav drošas informācijas par nozieguma motīvu," piebilda policija.

Uzbrukums notika ap plkst.21 (plkst.22 pēc Latvijas laika). Policijai par to tika paziņots 15 minūšu laikā.

Policija paziņoja, ka nekas neliecina par to, ka uzbrucējs būtu aizbēdzis. Policisti atrada mirušu vīrieti ēkas augšējā daļā un uzskata, ka viņš varētu būt uzbrukuma vaininieks.

Hamburgas policija uzskata notikušo apšaudi par izolētu incidentu.

Kaņepes Kultūras centrs nomās ēku Skolas ielā līdz 2041.gada maijam

Kaņepes Kultūras centrs (KKC) vienojies ar studentu korporācijas "Fraternitas Lettica" filistru biedrību par ēkas Skolas ielā 15, Rīgā, nomu līdz 2041.gada maijam, informēja SIA "Kultūras centrs" valdes loceklis Kaspars Kondratjuks.

Viņš norāda, ka KKC,...

Mūrniece tiksies ar vairākiem vēstniekiem

Aizsardzības ministre Ināra Mūrniece tiksies ar Somijas vēstnieci Latvijā Anni Kristīni Salorantu, Izraēlas vēstnieci Šāronu Rapaportu-Palgi un Apvienoto Arābu Emirātu vēstnieci Hananu Halfanu Obaidu Al Madhani Al Alīli, informēja Aizsardzības ministri...

Prezentēs pašvaldību dibināto vispārējās izglītības iestāžu tīkla raksturojumu

Latvijas Pašvaldību savienība (LPS) valdes sēdē šodien prezentēs pašvaldību dibināto vispārējās izglītības iestāžu tīkla raksturojumu, informēja LPS pārstāve Ella Pētermane.

Pētījumu par pašvaldību dibināto vispārējās izglītības iestāžu tīkla raksturoju...



Komentāri