lv
iRCIxiIRpHTUQwzJuYyPTA4pL7FAwvOb7CWh1gvX
126134

Pēteris Apinis: Par cilvēka nemirstību, kas ir medicīnas nesasniedzamais mērķis

Pēteris Apinis: Par cilvēka nemirstību, kas ir medicīnas nesasniedzamais mērķis
Laika ass ir nežēlīga nākotnes pāreja pagātnē. Cilvēks alkst uzzināt nākotni, parasti viņš interesējas par nākotni savas prognozējamās dzīves laikā. Taču līdz ar šo nākotni viņš pats kļūst vecāks, piedzīvo vecumu, līdz pats un viņa dzīve kļūst par pagātni. Medicīna un veselības aprūpe Latvijā un visā pasaulē dara visu iespējamo, lai šis laiks, ko mēs vēlamies ne tikai ieraudzīt, bet arī nodzīvot pie skaidras apziņas un labas fiziskās veselības, būtu iespējami ilgāks. Un, līdzīgi kā jebkura joma, arī medicīna alkst ieskatīties nākotnē, īpaši jau brīžos, kad valsts vara par cilvēku veselību aizmirsusi pilnībā. Šobrīd, kad tiek veidota Latvijas valdība, topošais premjers un topošie koalīcijas partneri ne tikai piemirsuši ierakstīt veselības aprūpi prioritāšu sarakstā, bet izvairās šo jomu minēt kaut ar pušplēstu vārdu.
Nesauciet viņu vairs par Lopesu!

Pēc saderināšanās atsaukšanas 2004. gadā Dženifera Lopesa un Bens Afleks 2021. gada aprīlī atkal atjaunoja savas romantiskās attiecības, un pēc gada - 2022. gada jūnijā Lasvegasā klusā ceremonijā nosvinēja kāzas.

Drīz pēc tam superzvaigzne paziņoja, ka ...

Rinkēvičs: Valdības veidošanas sarunās jāmeklē risinājums, kā pārcirst "Gordija mezglu"
Rīga, 10.nov., LETA. Valdības veidošanas sarunu dalībniekiem jāmeklē risinājums, kas ļaus pārcirst izveidojušos "Gordija mezglu" un visām trīs partijām ļaus saglabāt cieņu, ceturtdien LTV raidījumā "Šodienas jautājums" sacīja ārlietu ministrs Edgars Ri...
Ogres novada pašvaldība nolemj iestāties pašvaldības darbinieku dibinātajā biedrībā "Ogres novada attīstībai"
Rīga, 10.nov., LETA. Ceturtdien Ogres novada domes ārkārtas sēdē pieņemts lēmums pašvaldībai iestāties pašvaldības darbinieku šā gada 9.novembrī nodibinātajā biedrībā "Ogres novada attīstībai", liecina domes sēdes lēmums.

Rīga, 10.nov., LETA. C...



Komentāri