lv
VoeFmxLlla04s4NnZ7z1vrw6576mrRDBDaMlu9GK
124952

Nesauciet viņu vairs par Lopesu!

Nesauciet viņu vairs par Lopesu!

Pēc saderināšanās atsaukšanas 2004. gadā Dženifera Lopesa un Bens Afleks 2021. gada aprīlī atkal atjaunoja savas romantiskās attiecības, un pēc gada - 2022. gada jūnijā Lasvegasā klusā ceremonijā nosvinēja kāzas.

Drīz pēc tam superzvaigzne paziņoja, ka dokumentos mainīs savu uzvārdu un turpmāk juridiski būs zināma kā Dženifera Linna Afleka. “Cilvēki joprojām turpinās mani saukt par Dženiferu Lopesu. Bet mans juridiski spēkā esošais uzvārds būs Aflekas kundze, jo mēs esam savienojuši savas dzīves. Mēs esam vīrs un sieva. Es ar to lepojos. Es nedomāju, ka tā ir problēma,” viņa paskaidrojusi intervijā žurnāla “Vogue” 2022. gada decembra numuram.

Mūsdienās ir diezgan populāri, ka pēc kāzām ar uzvārdiem “apmainās” abi laulātie draugi un sievas uzvārdu savējam pievieno arī jaunais vīrs. Dženifera nav šādas idejas piekritēja un ir apliecinājusi, ka nekad nav pat apsvērusi domu, ka varētu prasīt Benam pieņemt viņas uzvārdu Lopesa.

“Nē! Tas nav tradicionāli. Tam solim nepiemīt nekādas romantikas. Ir sajūta, ka tas ir spēka gājiens, ja saprotat, ko es ar to domāju? Es pilnībā pārvaldu savu dzīvi un likteni, un jūtos spēcīga kā sieviete un kā cilvēks,” turpināja 53 gadus vecā aktrise un dziedātāja. “Es varu saprast, ka cilvēkiem ir savs viedoklis par to, un tas ir normāli. Bet, ja vēlaties zināt, kā es par to jūtos, es uzskatu, ka vīra uzvārda pieņemšana ir romantiska. Man tas nozīmē tradīciju godāšanu un romantiku reizē, un laikam es esmu tāda tipa meitene.”

Dženifera Lopesa un Bens Afleks salaulājās 16. jūnijā intīmā pusnakts ceremonijā Lasvegasā, klātesot vien pašiem tuvākajiem. Savukārt augustā pāris rīkoja otru kāzu ceremoniju un ballīti plašākam radu un draugu lokam. Greznās svinības, kas ilga trīs dienu garumā, notika Bena privātīpašumā Džordžijas štatā.

Dženifera ir bijusi precēta četras reizes. Laika posmā no 2004. līdz 2014. gadam viņa bija laulībā ar dziedātāju Marku Antoniju, un šajā laulībā pasaulē nāca viņas dvīņi Makss un Emme, kas ir jau 14 gadus veci. No 1997. gada līdz 1998. gadam viņa bija precējusies ar Odžani Noa, bet no 2001. gada līdz 2003. gadam ar aktieri un dejotāju Krisu Džadu.

Bens no 2005. gada līdz abu šķiršanās brīdim 2018. gadā bija precējies ar aktrisi Dženiferu Gārneri. Bijušajam pārim ir trīs kopīgi bērni - meitas Violeta (16) un Serafīna (13) un dēls Semjuels (10).

Rinkēvičs: Valdības veidošanas sarunās jāmeklē risinājums, kā pārcirst "Gordija mezglu"
Rīga, 10.nov., LETA. Valdības veidošanas sarunu dalībniekiem jāmeklē risinājums, kas ļaus pārcirst izveidojušos "Gordija mezglu" un visām trīs partijām ļaus saglabāt cieņu, ceturtdien LTV raidījumā "Šodienas jautājums" sacīja ārlietu ministrs Edgars Ri...
Ogres novada pašvaldība nolemj iestāties pašvaldības darbinieku dibinātajā biedrībā "Ogres novada attīstībai"
Rīga, 10.nov., LETA. Ceturtdien Ogres novada domes ārkārtas sēdē pieņemts lēmums pašvaldībai iestāties pašvaldības darbinieku šā gada 9.novembrī nodibinātajā biedrībā "Ogres novada attīstībai", liecina domes sēdes lēmums.

Rīga, 10.nov., LETA. C...

Ukraina no Polijas saņem 1570 'Starlink' termināļus, no Spānijas – divas HAWK sistēmas
Ukraina no Polijas saņēmusi vēl 1570 "Starlink" sakaru termināļus (attēlā), platformā "Telegram" pavēstīja Ukrainas digitālās transformācijas ministrs Mihailo Federovs. Savukārt Spānija nosūtīs Ukrainai vēl divas "zeme-gaiss" raķešu iekārtas HAWK papil...


Komentāri