lv
Oj0RgnAX8XUctsmUpxdPkMgyiFhpNL9J6SzPZd1p
1228655

Briedis skaidro, kāpēc, būdams latvietis, runā krievu valodā

Briedis skaidro, kāpēc, būdams latvietis, runā krievu valodā

Latvijas boksa spīdeklis Mairis Briedis izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj, kāpēc pēdējā laikā savus fanus daudzos video uzrunā krievu valodā.

Mairis uzskata, ka latviešu valoda izmirst un saprot, ka šis process ir jānotur, bet, viņaprāt, tas jādara ar mīlestību. Ja kaut kas tiek uzspiests ar varu, var panākt tieši pretējo, savu pārliecību pauž Briedis.

"Pat man, būdamam vistīrākajam latvietim, rodas pretreakcija. Gribas speciāli pateikt kaut ko krieviski," saka Mairis, piebilstot, ka viņam nekad nav bijis sakara ar Krieviju, viņš tikai domā par krievvalodīgajiem latviešiem, kā jūtas viņi.

VS Energy uzņēmumi ieguldījuši bargu naudu elektroapgādei Hersonā

Latvijas akcionāriem piederošās Ukrainas elektrosadales tīklu uzņēmumu grupa "VS Energy" ieguldījusi vairāk nekā 500 000 eiro elektroapgādes atjaunošanā Hersonas apgabalā, Ukrainā, pavēstīja uzņēmuma pārstāvji.

Hersonas apgabalā Krievijas nodarīto postī...

Mērķis labs! Nodibināta biedrība Krievu balss Latvijai

Dibināta biedrība "Krievu balss Latvijai" ar mērķi vienot Latvijas sabiedrību, neatkarīgi no dzimtās valodas vai etniskās piederības, informēja biedrība.

Biedrības mērķis ir veikt ieguldījumus vienotas politiskās nācijas veidošanā, kuras pamatā ir kopīg...

Autobuss debesīs: Ceļot nav droši, Konkurences padome atklāja karteli

Šogad Latvijā jau notikušas vairākas katastrofas ar pasažieru autobusiem. 7. februārī Dobeles novadā uz Liepājas šosejas grāvī iebraucis autobuss un cietuši 13 cilvēki, turklāt divu cilvēku atbrīvošanai piesaistīti ugunsdzēsēji. 1. februārī Rīgā bojā g...



Komentāri