lv
Jh8c0U9K1JhFelEZUvzf2gFPyzoK1Bg8ce12EK1G
1228430

Mērķis labs! Nodibināta biedrība Krievu balss Latvijai

Mērķis labs! Nodibināta biedrība Krievu balss Latvijai

Dibināta biedrība "Krievu balss Latvijai" ar mērķi vienot Latvijas sabiedrību, neatkarīgi no dzimtās valodas vai etniskās piederības, informēja biedrība.

Biedrības mērķis ir veikt ieguldījumus vienotas politiskās nācijas veidošanā, kuras pamatā ir kopīga Latvijas valsts identitāte, Eiropas brīvība, demokrātijas un cilvēktiesību vērtības.

Biedrība arī vēlas pārvarēt šķelšanos un saliedēt Latvijas sabiedrību, kā arī meklēt tās lietas, kas vieno dažādas sabiedrības puses.

Biedrības pārstāvji atgādina, ka 24.februārī plkst.10 norisināsies mītiņš pieminot Krievijas kara Ukrainā uzsākšanos pirms gada. NVO ir pasākuma līdzorganizatori.

Nodibinājums aicina ikvienu piedalīties, lai demonstrētu, ka Latvijas iedzīvotāji neatkarīgi no dzimtās valodas vai etniskās piederības ir vienoti solidaritātē ar Ukrainas tautu tās cīņā par brīvību un neatkarību.

Autobuss debesīs: Ceļot nav droši, Konkurences padome atklāja karteli

Šogad Latvijā jau notikušas vairākas katastrofas ar pasažieru autobusiem. 7. februārī Dobeles novadā uz Liepājas šosejas grāvī iebraucis autobuss un cietuši 13 cilvēki, turklāt divu cilvēku atbrīvošanai piesaistīti ugunsdzēsēji. 1. februārī Rīgā bojā g...

S04E194: Rauls Vēliņš
DIENA PĒC autors Maksims Jegorovs sarunājas ar Roche Latvija ģenerāldirektoru, iztaujājot par šī brīža sasniegumiem veselības aprūpē un diagnostikā, kā arī par nākotnes tendencēm. Vai ģimenes ārsti pārvērtīsies par prevencijas speciālistiem? Vai drīz p...
Erdogana sekmes zemestrīces seku novēršanā būs kā tests vēlēšanu rezultātam

Turcijas prezidenta Redžepa Tajipa Erdogana sekmes postošās zemestrīces seku novēršanā būs kā tests vēlēšanu rezultātam, uzskata Latvijas vēstnieks Turcijā Pēteris Vaivars.

Viņš intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" informēja, ka līdz...



Komentāri